Létezik olyan testépítő akinek olyan étrendje van hogy bármit eszik bármikor, csak a kaloriát figyeli?
Olyan van, akinek olyan irányban jó a genetikája, hogy nincs igazán fegyelmezett életmódja, de ha rosszak a makrók, az gond, főleg a fehérje esetében. Abból kell a megfelelő mennyiség, nincs mese. S azért igaz a mondás, hogy sz*rból nem lehet várat építeni... Kicsit se mindegy, mit eszel. Egyénfüggő, hogy mennyire kell szigorúnak lenni, de azért szabályok nélkül nem megy, a táplálkozás nagyon fontos.
Amúgy egy hobbitestépítő megteheti a fentit, max. nem fog fejlődni... Az ő dolga.
Aha én pont ilyen vagyok
reggeli: 8db tükör tojás,fehér kenyér,füstölt sült toka szalonna 0,5l tea.
10 órai:fehérje por víz és zabpehely.
Ebéd:Babgulyás+kenyér,rizibizi,rántott hal,majonéz
4 óra:sonkás,sajtos melegsznedvics utána fehérje turmix.
Vacsora: főt sertés virsli majonéz kenyér + tea háztartási keksz.
Es volt olyan idoszakod, hogy tenyleg figyelted hogy mibol mennyit es hogy az ertekes tapanyag legyen? Ha volt ilyen akkor mi a tapasztalatod, mikor fejlottel jobban
? Es te gondolom nagyon nehezen hizol
Azért aki 2szer eszik fehérjeport egy nap, az nemcsak a kalóriát figyeli... De tény és való, hogy ez átlagemberesebb menü. A rántott dolgoktól szerintem még simán lehet fejlődni s automatikusan betegek sem leszünk tőle... De hogy kit zsírosítanak (vagy kavarnak be máshogy), az bizonyára nem kicsit emberfüggő.
Én ma pl. sütit eszem a tojások mellé :) De én megtervezem a napom, a makrók rendben s az összetételre is nagyon ügyelek. Ha ereszdealahajamozok s nem itthon, akkor simán lehet 60g fehérje 3000 kcal mellett, ami azért nem jó. Hosszútávon nem lenne gond nálam, jók a szokásaim és ösztöneim s talán az ízlésem is, de van, aki kegyetlenül rosszul eszik, ha csak azt eszik, amit gondol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!