A testépítő versenyeken a testépítők, miért integetnek a népnek, hogy őrjöngjenek nekik?
Figyelt kérdés
Ez annyira illedelmetlen dolog szerintem,én biztos nem csinálnám.2016. febr. 20. 21:06
1/21 Cortez70 válasza:
Hogy legyen hangulat. Ez hozzátartozik a versenyekhez. A focimeccseken is szar lenne, ha mindenki némán ülne.
2/21 anonim válasza:
Pont hogy a mai versenyeken alig van valami! Nézd meg az 1996-7-8-9 mr olypmiákat! Imádom, arany kor, mindenki üvölt, és várják hogy pózoljon a testépítő úr :)
3/21 A kérdező kommentje:
Azt majd eldönti a néző,hogy mikor őrjöng.
2016. febr. 20. 21:20
4/21 anonim válasza:
"illedelmetlen" :D
illetlen
nem illedelmes
6/21 A kérdező kommentje:
Az "illedelmetlen"is helyes.
2016. febr. 20. 21:28
7/21 anonim válasza:
Szerintem sincs ezzel baj, akinél nem akarnak úgysem kiabál senki, erre jó példa Kathi Béla SB GP 2012, hiába integetett mindenki, Bélánál felrobbant a színpad, közönség, a többiek integetésénél max páran kiabáltak, tapsoltak.
8/21 anonim válasza:
Az MTA szerint viszont nincs ilyen szó, tehát csak szerinted helyes.
9/21 A kérdező kommentje:
Érdekes,sokan használják...
2016. febr. 20. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!