Hallottatok a Fatfix nevezetű tablettáról, amely 30 nap alatt 15 kg-t ad le az emberi testről, ha rendszeresen szeded? Mi a tapasztalat? Vélemény?
Kérdező, ha hasznosak lennének ezek a "fogyi" tabik, akkor nem lenne ennyi elhízott ember ebben az országban. Ez csak a pénztárcádat könnyíti meg, másra nem jó. Rosszabb esetben még egészségkárosodásod is lehet belőle.
Fogyni akarsz? Akkor csináld normálisan, egészségesen és sok-sok türelemmel.
Kamu az egész. Mivel Barbara, aki pl a fotóját mellékelte a tablettához a google képketesésben a DailyMail oldaláról van 😀 Innentől kezdve kuka!
Köszönöm a válaszokat! Nekem talán még nem olyan fontos a fogyás, inkább egy rokonomnak.
Ezek a cikkek olyan hangzatosak, és én képes lettem volna rendelni...hogyan lehet kiszűrni,mennyire igaz, amit a cikkek állítanak?
Annyira tetszett, és én hittem is volna benne, ha tud segíteni annak, akinek vettem volna.
Szóval lehet hogy csak csalás az egész? Egy reklámon keresztül akadtam rá
“Tegyél megrendelést” - ez pl nettó nem magyarul van. Google fordítóval gyártották az egész szöveget.
-eu végű honlapcím a legritkább esetben van ilyen céges oldalaknál rendben
De a legfontosabb: ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az egyszerűen nem igaz.
Szóval ne reklámozd itt tovább ezt a szart.
Az oldalon a fickó prof.Szekeres János. Ha rákeresel a képre(ugyan azt a terméket reklámozva) már prof.Alessandro Ziccardi, Alessandro Paladini máshol prof. Bogdan Petreanu.
Még megtalálhatod pár néven, ugyan azt reklámozva. Nagy kamu az egész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!