Ti hallottátok a hírekben, hogy egy kába autós nagy sebességgel ráhajtott a padkára, amely feldobta és egy ház 1. emeletének az ablakába fúródott?
Figyelt kérdés
Azt hiszem, hogy a tényekben volt benne tegnap. Mikor megláttam, hogy hol a kocsi, nem hittem el. Hihetetlen, hogy mik vannak.2018. jan. 18. 21:09
1/7 anonim válasza:
Most akkor van konkrét kérdésed vagy csak facebooknak nézted ezt az oldalt?
2/7 A kérdező kommentje:
Annyit kérdeztem, hogy hallottátok e?
2018. jan. 18. 21:17
3/7 anonim válasza:
4/7 A kérdező kommentje:
Igen ez az.
Ennyi a kérdés. Amennyit te válasznak adtál.
2018. jan. 18. 21:37
5/7 anonim válasza:
Blikk. -> Megláttam és a linket és ennyi, nem vagyok hajlandó megnyitni. Ez egy bulvár oldal, biztos, hogy nem úgy történt, ahogyan azt leírják.
7/7 anonim válasza:
Te láttad, én csak hallottam, de nem láttam. Nincsenek neked barátaid, kollégáid, osztálytársaid? Szomorú...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!