Mi lehet az oka annak, hogy az ilyen (számomra ízlésficam) krúbi nevű egyedek fenn tudnak maradni?
Eddig azt gondoltam hogy én egy nagyon laza csávó vagyok (bár nem fiatal).... De ez a krubi nevű...
Tegnap meghallgattam két klipjét.... Hát szerintem ez egy pojáca.
Meghallgatás nélkül is elhiszem
Már az sem volt semmi (nagyon rég)- amikor egy klipjében bele csulázott az eladó a hamburgerbe...(vagy valami ilyesmi). Nem lehet azt állítani hogy ilyen ne fordulhatna elő, de szerintem ettől a klip től az előfordulások száma biztosan jelentősen megemelkedett.
Nem kell Krúbi kedvelőként fiatalnak lenni, ez egyedi művészet, van mondanivalója a zenéjének, a jéghideg című száma pl nővére haláláról szól, a Szív című pedig az Ő betegségéről. A többi "Pesti est, Nehézlábérzés, Hős, stb kimondottan jók! / Vannak trágár kifejezések, de szerintem belefér/ Nem véletlenül irigy rá Majka is./ Érteni, értelmezni kell a zenéjét, nem pedig irigykedni rá, mind a kinézete, mind a tehetsége miatt. Nem véletlenül csinál teltházas Bp park koncerteket. Kérdező, te nagyon messze vagy a "nagyon laza csávó vagyok" tól. mint.../nem szeretnék csúnyát írni/
45/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!