Mi az oka annak, hogy a magyarokat sokkal jobban érdeklik a noname, semmirekellő, léhűtő celebek, mint az igazi sztárok?
Elég megnézni mi van ebben a kategóriában, kikről írnak ki napi 200 kérdést. Mindegyik egy kvázi senki, maximum botrányokról híres futottak még celeb, mégis állandóan ezeken csámcsognak, mikor a ténylegesen híres, sztár emberek meg mintha már senkit se érdekelnének. A bulvárhírekben ugyanez van arányaiban, egy világsztárról szóló hírre jut 50 instagram sztárocskáról, youtuberről meg VV-celebről szóló "hír".
Ezek a pojáca kreált celebek miért érdekelnek ennyivel több embert mint azok akik tényleg híresek és tettek is valamit az asztalra (pl. híres színészek, zenészek, sportolók)?
Mert ha sztárokról írsz ki kérdést, akkor troll vagy.
Pedig régen azt jelentette rajongani, hogy minden apróságot tudtunk róluk, pl. mi a kedvenc ételük, mi a horoszkópjuk, meg ilyesmik. Most ha kiírunk egy ilyet, akkor trollok vagyunk valami elmebajos szerint.
Egy trollozást sem láttam ott, amikor valakit egy kérdésben mocskoltak. Megnézed csak az első oldalt és tele van már maga kérdés is mocskolódással és ezek szerint akkor ez számít normális kérdésnek. Csak azok a toleráltak, akik ilyen insta meg tiktok idiótákról kérdeznek, akikről csak az hallott, akinek van szociális médiája.
Most kíváncsiságból megint ránéztem az első oldalra és Bob Marleyn kívül egyikről se tudom, hogy ki a franc(?).
"igazi sztárok"
Szerintem ők is ugyanolyan léhűtők, csak nagyobb a hátszél, mert tehetősebb emberekkel feküdtek le.
Az ilyen 10 perces lóf*szjózska emberek, akik a magyar celebvilágban mozognak meg a nyugdíjasoknak jók, hogy tudjanak valamin molyolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!