Tényleg ízlésficamos vagyok, ha nekem olyan autók tetszenek, mint a Trabant 601 S vagy a VW Golf Mk1?
Figyelt kérdés
2022. jún. 14. 15:12
1/12 anonim válasza:
Heh? :D
Szerinted manapság a legtöbb embernek a Trabant tetszik, vagy mi? :D
2/12 A kérdező kommentje:
Szerintem olvasd el még egyszer a kérdést.
2022. jún. 14. 15:20
3/12 anonim válasza:
Az ízlésficam, mint szó alapból egy oltári nagy baromság. Az ízlés szubjektív, mindenki eldöntheti hogy neki mi tetszik. Nincs úgymond "etalon", hogy xy autó szép, akinek meg az nem tetszik az ízlésficamos. Nincs ilyen.
4/12 anonim válasza:
Azért az nem mindegy hogy a szó szoros értelmében tartod szépnek, vagy csak jópofa ezért bejön.
De egyik verzió szerint se érdekel senkit ameddig neked tetszik :D
5/12 A kérdező kommentje:
4
a szó szoros értelmében
Szerintem formára a Trabant 601 a legszebb autó evör.
2022. jún. 14. 16:04
8/12 anonim válasza:
Szép az, ami érdek nélkül tetszik.
(Bármiről legyen is szó.)
Autóban én mindíg az 1939-es Mercedes-Benz 770K Grosser Offener Tourenwagenhez térek vissza.
9/12 anonim válasza:
Én is beszállok a Mercedes-Benz 300SLR típussal, ami nemrégiben a világ legdrágább autója is lett (tömöt gyönyör)
Csak mert német autó nem lehet jó... :D
10/12 anonim válasza:
Azért kívánatos tud lenni egy szép állapotban megőrzött 1-es Golf..🤤 Trabant,Wartburg,stb. A legtöbb(!) mai autónál mindenképpen stílusosabbak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!