Ízlésficam, ha valaki szereti az "elektronikus" zenét?
Figyelt kérdés
Pl. Stamp on the Ground, Welcome to the Club, Changed the way to kiss me
Azért szeretem ezeket a számokat, mert pörgősek, és erőteljes ritmusuk van. (A dubstep-et viszont, ami az elektronikus zene egyik alműfaja, utálom, pont a rendes ritmus hiánya miatt.)
2019. márc. 14. 19:38
1/6 anonim válasza:
kit érdekel?
2019. márc. 14. 19:40
2/6 anonim válasza:
Dehogy ízlésficam. Neked tetszik és ez a lényeg. Ha mások annak gondolják és leszólnak ez az ő szegénységi bizonyítványuk, semmi közük hozzá, hogy mit hallgatsz. A zene a te szórakozásod. Minek hallgatnál olyat, ami nem tetszik, csak mert páran ízlésficamnak tartják.
2019. márc. 14. 19:53
3/6 anonim válasza:
Miert lenne izles ficam???
En mondjuk furcsalom ha valakinel a hörgôs halàlmetál tetszik de lefosom, nem izlesficamozok mert az ô dolga.
2019. márc. 14. 19:53
4/6 anonim válasza:
Óóóóó istenem de régi zenék. Pont 10 perce mondtam a csajomnak hogy semmi normális zene nincs mostanság, pedig mindenhallgató vagyok. Erre bevágod ezeket, máris szedtem lefele. :D Egyébként meg kit izgat ki mit mond?:D Sokszor azért mondják mert ezek már nem divat zenék és a társadalom azért mást tart elfogadottnak. ha oda mész egy 30-35 éves sráchoz hogy mikre buliztak Ezt fogják mutatni. :D Azt meg hogy ki mit mond tényleg szard, én és mást hallgatok a megszokotnál mindennap megkapom, hogy szar, de azért a zene neve meg kell nekik. :D
2019. márc. 14. 20:07
5/6 Mojjo válasza:
Én pl el nem bírom viselni ezeket a zenéket, és kb kínzás lenne, ha ilyet kellene hallgatnom, de nem, dehogy ízlésficam, mindenki azt hallgat, ami neki tetszik. Baromi unalmas lenne, ha mindenkinek ugyanaz tetszene.
2019. márc. 14. 20:17
6/6 anonim válasza:
Semmit se baj hallgatni, nincs olyan, hogy "ízlésficam". Sőt, szerintem az olyan nagy, szerteágazó gyűjtőfogalmakat, mint az "elektronikus zene", senkinek sem érdemes teljesen elvetnie, mert egy ilyen széles műfajbesorolás annyiféle dolgot tartalmaz, hogy szerintem mindenkinek tartogat valamit.
(Amúgy a dubstep-nek is van "rendes" ritmusa, csak komplexebb, mint sok más bevett EDM stílusé)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!