Miért ilyen népszerűtlen a Nerdhub botrány?
Milyen megalapozott indoklást akarsz még te világi barom? :D Mannin egy csomó bizonyítékot felmutatott, a videót is belinkeltem.
Szépen leírtam mindent ezzel kapcsolatban, az nem volt elég. Belinkeltem a videót amiben el vannak magyarázva, az sem kell. Akkor mégis milyen féle kifejtésre lenne szükséged? Tán fogjam meg a kezed és vigyelek el személyesen az összes tini lányhoz akivel kikezdett Vendel? Talán még akkor is inkább a Vendelke oldalán állnál, a sok bizonyíték ellenére?
És könyörgöm, mi az hogy ebben nincs semmi féle kihasználás? Egy 14 éves tinilánynak nem elég érett ahhoz, hogy elkerülje az idősebb férfiakat. Sőt, a legtöbbnek még büszkeség is. Értem én, hogy részben ők is hibásak, de ez nem zárja ki a tényt, hogy Vendel az, aki őket megkereste, aki velük kikezdett, aki továbbra is aktívan írogat tini lányoknak annak ellenére, hogy ő maga hamarosan 30 éves lesz.
Akár olvasod, akár nem, nagyon szomorú hogy sokan úgy gondolkodnak mint te. Tán tényleg ennyire komolytalannak találod ezt a problémát, hogy egy felnőtt ember fiatal tinikkel randizik? Vagy csak ennyire az ujja köré csavart a nagy híres youtuber, hogy már az ésszerű gondolkodás nem megy?
A tini lányok buknak az idősebb pasikra, pont azért mert felnéznek rájuk, mert ők biztos okosabbak, jobbak, szeretnének a figyelmükbe kerülni, nem azért mert testileg vagy akárhogyan vonzódnának hozzájuk. És ezt értebbként és tapasztaltabbként a javunkra fordítani, és belevinni szexuális dolgokba bizony kihasználás.
Ahogy mondjuk átverni valakit aki butus mondjuk akármivel. Ennek pláne súlya van.
Azért megnézném ha a te 14 éves lányod hazahozna egy 30 évest mit reagálnál.
Sajnos a legtöbb ember nem látja az egész dolog súlyát, mert vagy túl fiatal hogy megértse, vagy túlságosan bele van bolondulva a kedvenc youtuberébe, és nem hagyja hogy bárki rosszat mondjon róla.
Eléggé szomorú, hogy ilyen hatása lett a média embereknek manapság, konkrétan elcsavarják az emberek fejét, csupán azzal, hogy videókat csinálnak. Szörnyű
Látjátok pont ezért kell szülői felügyelet az internetezéshez, mert a gyerekek akik ide is kommentelnek, és próbálják Vendelt védeni, nem fogják fel ennek a súlyát, nem tudják eldönteni ez miért nem okés, mert nincs elég tapasztalatuk.
Valószínűleg őket is könnyedén átvernél bárki, vagy rávenné hasonló dolgokra.
46 os milyen súlyát? te miről beszélsz ember? összes csaj 15-18 év között elveszíti :D
kicsit nagy mellénnyel mondtad az meg a másik..
szerinted a többi lány aki nem vendel ölébe ül bele mit csinál? csak kérdezem.
az írásod alapján te nem láttál még eleget a világból szerintem
Milyen összes csaj elveszíti 15-18 évesen, jártál te iskolába? Nálunk a végzős évfolyam több mint a fele szűz volt.
Látszik hogy te is gyerek vagy még. Remélem elkezdi ugyanezt veled egy legalább 30as csàvó mint amit a kis lánnyal csinált, és megérted a súlyát.
Egyébként a legtöbb ember érdekes felfogta hogy ez az eset mennyire nem volt okés , és eltűntették Vendelt a médiából, ugyanúgy ahogy Nabut, Ironchannelt, Nosikát. Vagy te az Iron channeles ügyre is azt mondod teljesen okés?
Az is jó beteg ha szerinted ez normális amit ezek a youtuberek tettek. Kb egy vagy közülük. De mindegyik ilyen megkapja amit érdemel.
najo lehet sokan nem.. de mondjuk hogy 50-50.
én pl későnérő fiú voltam.. én 20 évesen éltem át.. sok pár barátom már 17 évesen túl volt rajta. de a lányok gyorsabban érnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!