Mi ez hülyeség Huawei botrány? Mindig lehet használni gmailt google mapst stb
Ahogy megmondtam korábban én is meg más értelmesebb figurák is.
Nem kell rögtön betojni, sőt azok jártak jól szerintem, akik kihasználták a hisztéria miatti árengedményeket / lehetőségeket.
Te nem olvasol híreket?
Megint áll a bál a Huawei-nél, mert most kiderült hogy Észak Koreának adott el fejlesztéseket, még amerikait is.
Én nem vennék...
Ennyire azért nem merültem bele a dolgokba, hogy "Észak-Kórea", annyit hallottam, hogy a Huawei-t kémkedéssel vádolták, ami miatt Donald Trump megtiltotta, hogy bármilyen amerikai cég szerződésben álljon a Huawei-vel! Így természetesen az Android tulajdonosa, a Google is felfüggesztette vele a szerződést, ami miatt leálltak a frissítések, és bizonytalanná vált a Huawei jövője! Persze volt szó esetlegesen saját szoftver fejlesztéséről, saját áruházzal, de a botrány akkor is olyan rossz fényt vetett rá, hogy a Huawei termékekre jelentős kedvezmény jött. És akik ekkor vettek Huawei telefont, nagyon jól jártak, mivel időközben Trump és a Huawei elnöke megbeszélést tartottak Oszakában, ahol tisztázták a helyzetet, Trump feloldotta a tilalmat, és a Google is visszaállította a szerződést! Újra jönnek rá frissítések, és stabil a cég helyzete!
A már akkor is piacon lévő Huawei telefonokat azért nem érintette a dolog, csak a később megjelenő típusoknál lett volna gebasz, tehát a Google-lel kapcsolatos és egyéb más dolgokból is persze hogy nem észleltél semmi problémát, és szerencsére már nem is fogsz!
Azon kívül minőségben mindig nagyon jó volt a Huawei, szóval nagyon is megéri ilyen telefont venni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!