Valaki eltudja magyarázni ezt a Huawei botrányt?
Akárhány helyen leírják ezeket a dolgokat, nem értem ki mit tiltott be miért, és ez mivel jár..
Szeretnék venni egy Huawei p20 pro-t, de ebből a sok kavarásból nem tudom megéri e.
"A Huawei Technologies összes eddig megjelent, felhasználók által már megvásárolt, valamint *kereskedelmi forgalomban elérhető* okoseszközén most és a jövőben is változatlanul elérhetők lesznek a legújabb Google és Android frissítések."
Ez akkor most azt jelenti, hogy ha megveszem a p20 pro-t, azon nem lesz semmi ilyen változás?
(Igen, fogalmazásból és szövegértésből is ötös voltam..)
Előre köszi a válaszokat!
ennél képlékenyebb a dolog. Lehet, hogy fél év után azt mondja a google, hogy IMEI alapján kitiltja a Huawei telefonokat a szolgáltatásból, azaz, hiába van rajta a telefonodon nem tudsz majd belépni róla google szolgáltatásra! Erre van esély, szóval rizikó most Huawei telefont venni.
Maga a botrány arról szól, hogy a Huawei a kommunista kínai állam pénzén felfuttatott cég, és kémkednek a telefonjai, rejtett kémprogram lehet rajtuk. Ezért több ország is tiltja a Huaweit, ugyanis a Huawei elkezdte kiépíteni az 5G hálózatot, na most a NATO és a NATO tagországok nem engedhetik meg maguknak, hogy kína kontrollálja a hálózatot a NATO-n belül, mert ha háború lenne, akkor bármikor leállíthatják és az katasztrófához vezetne, vagy simán kína tudna kémkedni. Sajnos Magyarországon a korrupt kormány pénzzel támogatja a Huaweit, ezzel ugye a kína kémkedését.
Szóval hiába állítja a Huawei, hogy jönnek a frissítések, ha fél év múlva lejár ugye az időszak, amit kijelölt a google és ha akkor azt mondják, hogy innentől tiltják a Huawei készülékeket, akkor vettél magadnak egy féltéglát, mert csak alkatrész árban tudod majd eladni!
Amúgy igaza van a kérdezőnek.
Alig találni valamit a neten.
Amúgy az volt a baj, hogy túl jó a Huawei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!