Milyen telefont éri meg venni a Huawei "botrány" után? Vajon más gyártó juthat hasonló sorra?
MA már casual felhasználói szinten minden telefon ugyanazt tudja! Ez így van kb 3-4 éve! Nincs különbség az alapfunkciókban! Ugyanaz az operációs rendszer, ugyanazok az alkalmazások! Tehát ezért felesleges márkákban gondolkozni egy 30ezer forintos is pont ugyanazt tudja, mint egy 300ezer forintos. A nevet és a hype-ot fizeted meg alap felhasználóként.
Ami biztosan nem lesz érintett, az a Caterpillar, Samsung, Sony, LG... a kínai márkák ellen bármikor embargó jöhet, vagy korlátozás. Ezt nem lehet kiszámítani, ha bevállalod a rizikót, akkor vegyél kínai márkát, ha nem, akkor a fenti lehetőségek állnak előtted. Én Huaweit, Honort, vagy más kínai cuccot már csak azért sem vennék, mert ezek ugye állami cégek kínában és ezzel a kommunista, elnyomó, néppusztító kínai államot támogatod pénzzel, meg ugye még kémkednek is utánad!
Természétesen ugyanazt tudja majdnem.
Ez olyan, hogy A-ból B-be ugyanúgy el tud vinni egy 20 éves Suzuki swift is meg egy 2019-es BMW 750. Ezek is ugyanazt tudják, ha ezt a részét nézzük. Mégis megveszik a 20-30 milliós autókat, ahogy a telefonokat is.
Szerintem vegyél nyugodtan huaweit, nem tehetik meg, hogy a meglévő készülékeket ellehetlenìtik.
A jövőben persze bármi lehet, de én halál nyugodtan vennék most huaweit.
Kína nagyhatalom, sok mindenben függ tőlük az usa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!