Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont éri meg venni...

Törpilla1987 kérdése:

Milyen telefont éri meg venni a Huawei "botrány" után? Vajon más gyártó juthat hasonló sorra?

Figyelt kérdés
Huawei telefonom van és a jövőben is ilyet szerettem volna. Akár mostanában is lecseréltem volna, de most nem tudom, mi tévő legyek. A középkategóriás samsungokról nem sok jót olvasok... Huaweit meg nem merek venni.
2019. jún. 26. 05:26
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
89%

7-es - minden teljesítményét kihasználod? Gondolom bt-s billentyűzettel szerkesztesz rajta dokumentumot, GPS alapú rendszer segítségével végzel geodéziai helymeghatározást, megfelelő alkalmazással drónt vezérelsz róla, programozott távirányításra használod, kihasználva a benne rejlő erőt...

Ja... hogy nem... csak telefonálsz vele, facebookozol, meg játszol! Gratulálok. Sikerült kihasználni a telefonodat. Mehetsz vele villogni, de ha tetszik, ha nem,ezt tudja egy 30 ezres telefon is, és nem is lassan! Gondolom 10 éves gyerek vagy, apuci-anyuci-nál kisírtál részletre egy telefont, ők meg meggebednek a munkában, hogy kifizesség a douchebag fiuknak.

2019. jún. 26. 07:18
 12/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Igazából azért nem a legalapabb telefont szeretném, de nem is 300+ árban...

Alap dolgokra használom, nekem "csak" a fényképezés lenne fontos, hogy nyaralásokon szép képeket tudjak készíteni, de nem fényképezővel, hanem telefonnal.

Max ár 70-80 ezer nálam.

Azért most Huaweit mégsem mernék venni. Volt már Samsungom, ami másfél év után egyszer csak feladta. Más márkától ódzkodok, szóval továbbra is azért a Samsung esélyesebb.

2019. jún. 26. 07:41
 13/26 anonim ***** válasza:
Én is vagy samsungot vagy Huawei veszek ha lecseréljem telefonom.
2019. jún. 26. 08:21
 14/26 Wadmalac ***** válasza:
100%

1. Huawei balhé egy mindkét fél számára megfelelő USA-Kína kereskedelmi szerződéssel le fog záródni.

2. Arra az esetre, ha mégse: a Huawei máris több millió készüléken kiadva teszteli, csiszolja az új oprendszerét, ami android-kompatibilis, vagyis futtatni tudja az android apk-kat. Nem fér majd a Google Playhez?

És akkor mi van?

Saját store lesz, hülye lenne az az alkalmazásfejlesztő, aki a playbe betett apk-ját ne osztaná meg majd oda is, dupla bevétel. Nagyon kevés olyan app lesz, ami nem lesz onnan elérhető.

Hát igen, a Google keresőt és a Goggle mapot, FB-t, Youtube-ot kénytelen leszel manuálisan feltelepíteni, nem lesz rajta gyárilag. Na bumm.

Trump hátbalőtte magát, ha végleges tiltást tervezett. De sokkal valószínűbb, hogy éppen csak a gazdasági viszonyok újrarendezése a cél, utána megy tovább minden, ahogy előtte volt.

Ausztrália követte Trumpot, kiiktatták a Huaweit a saját mobilnet rendszerűkből, az átlagos több 100 Mbps mobilnetük helyből vissza is esett 50 Mbps alá.

Ezt a nép sem tűri sokáig.

2019. jún. 26. 08:49
 15/26 Ypszilon1980 ***** válasza:

Az appok lehet, hogy ugyanazok, de nem mindegy, hogy milyen rendszerkezelő fut rajta, milyen memóriával pl. De semmi gond nincs azzal, ha valaki 30ezerért vesz telót, csak akkor számítson rá, hogy a kijelző nem lesz olyan szép, élénk, nem lesz jó kamerája, melegszik, lassú.

Huaweit nem vennék most, ki tudja mi lesz a vége, nem kockáztatnék,pedig jó telefonok.

2019. jún. 26. 09:35
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Huawei botrány - ez a Kínai cég, kegyetlenül tőr előre, saját hazájában, sokkal komolyabb befolyásolása van. Több országba, nem csak okostelefonokat gyárt, hanem a telekommunikációs hálózatot is, pl. a 4G-t, de a soron jövő 5G-t is. Magyarországon Huawei építi ki, de sok más országban is. USA-ban is akartak, mire azt mondták, hogy nem. Fellebbezés történt, aztán nem és... addig kardoskodtak, ameddig tiltó listára nem kerültek.

Nyilván, ott megvannak a piaci szereplők, akiknek kedvezni kell és emiatt szól bele Trump bácsi. Az, hogy lehallgatnak, stb. nem volt kétség. Csak most az embere választja, kiknek adják oda az adataikat.

Nade... Azzal, hogy tiltó listára került a Huawei, Google együttműködése bánhatja... Ki is jött a Google, ha nem az Ő Androidja lenne a Huawei telefonokon (és az EMUI), azzal sokkal nagyobb kockázatot jelent. Erre fel, képes volt Trump a Google ellen is felszólalni, hogy "nagyon nagy cég, valahogy érdemes feldarabolni"... Na még ilyent. :)

Na akkor: Huawei és a társ/leánycégeit érinti igazán a tiltólista. Ettől függetlenül, érdemes beszerezni és IGEN, a Fb app is futni fog rajta (csak nem lesz előre telepítve, bár ez, nagyon kevés készüléket érint). Maximum nem a Google Androidja, hanem a Huawei OS-e fog futni rajta (amit azért több éve készítik, csak a botrány miatt, alig pár hónapja, sokkal nagyobb tempóban állnak neki és elvileg már bemutató példány is van belőle).

2019. jún. 26. 09:43
 17/26 Morzsi007 ***** válasza:

Világszerte Huawei telekomunikációs szervereket építenek, már nagyon rég óta, ezeken keresztül mennek a hívások, net, stb.Onnan tudom, hogy ilyen helyen dolgoztam, előtte csak azt hittem, hogy telefonokat gyárt. Ettől nem tartanak, hogy minden info rajtuk keresztül áramlik?

Na mindegy...

Lehet jobb is, hogy lesz nekik saját OS, csak az appokkal van baj, hogy újra mindent,,,áá. Le fognak maradni a többihez képest.

2019. jún. 26. 11:40
 18/26 anonim ***** válasza:
Ugyanazon az appok futnak a Huawei telefonokon, mint a Google Androidján, mivel teljesen ugyanazok az alapjai.
2019. jún. 26. 13:01
 19/26 anonim ***** válasza:
0%
Morzsi... Én is megveszem a 25 milliós audit, mert nem egy 20 éves szarba akarok meghalni... Persze, megveszem, mert megtehetem. Meg hát nem jelenhetek meg egy suzukival. Azért, mert egyeseknek nem telik rá, valakinek igen, és valakinek a 200+ lóerő és a biztonság megér ennyit.
2019. jún. 27. 04:46
 20/26 anonim ***** válasza:

De nem gondoljátok komolyan, hogy egyik napról a másikra használhatatlannà fog válni az összes huawei. Aki mondjuk előtte veszi részletre a 300 ezres telefont, az biztos nem hagyná annyiba.

Visszamenőleg nem lehet változtatni ilyeneken, az égvilágon semmi nem történik azzal, aki most vesz telefont.

Lehet a jövőben àtàllnak saját op rendszerre és saját play áruházra. És? Kína nem ott tart már, hogy bóvli szarokat csinál.

Igenis ràmentek sok mindenben a minőségre. Én a jövőben sem félnék.

A Samsung és az iPhone már nincs olyan jó, mint a huawei, ez tény.

Nem rosszak, de egy huaweivel jobban jársz jelenleg.

2019. jún. 27. 04:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!