Ti még hogy hogy csak a hangüzisről tudtok? Egy 13 éves kislánnyal smárolt úgy a saját lakásán, hogy mind a ketten be vannak állva a videóban...keress rá youtubeon
2022. aug. 26. 01:15
12/53 anonim válasza:
A nerdhub a porhub áthallásos nevét viseli.
Most megúszták,de láthatólag nincs bennük gátlás...
Ami történt nem véletlen,nem zörög a haraszt..
2022. aug. 26. 02:31
13/53 anonim válasza:
Nem azért de Vendelnek én is odaadnám a testem hogy használja mert olyan zegzi egy nber.
Amúgy meg a mostani 13 évesek ribizlik. Nem kell ezen csodálkozni
2022. aug. 26. 06:52
14/53 NTBS válasza:
Nem érdekel senkit. Ennyi.
2022. aug. 27. 21:43
15/53 anonim válasza:
Talán mégis lesz valami, kezdenek foglalkozni vele a youtuberek is:
mannin és még 2 youtubert már csinált róla videót:) épp most néztem meg kb 1 órája rakta fel mannin(és elég durva bizonyítékok vannak a videóban) én eddig is tudtam hogy Vendel egy perverz állat
csak azt nem gondoltam hogy még pedofil is😑
2022. szept. 1. 23:42
17/53 anonim válasza:
Csak idő kellett, remélem nem fogja megúszni, és ahogy Nosika, Nabu, Iron channel, ő is eltűnik és elgondolkozhat.
2022. szept. 2. 02:10
18/53 anonim válasza:
Ugye tudjátok hogy az a kiscsaj 17 éves?
2022. szept. 2. 09:52
19/53 anonim válasza:
Volt egy másik aki a videón van 14 éves, ezt ő is tudta.
Elszólta magát a podcastben "egyeseknek van arról bizonyítékuk? Khmm azt hiszik hogy 14 éves volt".
2022. szept. 2. 16:32
20/53 anonim válasza:
Nekem személy szerint, Vendel nagyot esett le a szememben, azt gondoltam, hogy "Áááá ő soha nem lesz egy Nosika, vagy egy Iron Channel". Erre tessék, igazából ezt az egész szerintem nagyon gáz, nem magával a tartalommal van a baj, amit kitesz, hanem az emberrel. Jelezném emberek a lány nem 17 éves volt. Nézzétek meg mannin videóját az ügyről, Vendellel is beszélget az esetről a videóban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!