GWM 100ezerFt gyerektartást elégnek gondol 2 gyerekre...Reálisnak gondoljátok ezt?Szerintem nevetséges úgy,hogy 2+5 éves gyerek mellett az anya még min.10 évig nem tud karriert építeni+betegség esetén otthon kell maradni+sokat kell foglalkozni velük.
"anya még min.10 évig nem tud karriert építeni"
Miért? Lenyomorodott vagy mi? Be lehet adni bölcsibe, oviba a gyereket és lehet menni dolgozni. Iskolás gyerek mellett meg végképp miért nem tud elmenni dolgozni?
Az ilyennek szerintem az a karrier, hogy szült pár gyereket és hivatásos anya.
Ez a GWM még pár hete arról hantázott, hogy a gyerekeinek vesz előre lakást, stb.
De csak magával törődik… Egy nyomorult lumpen proli.
"8as az ha valaki úgy dönt, hogy szétmegy akkor tudja annak a következményét. Ha valaki lelép a háztartásomból leveszem róla a kezem"
Ja, kisapám, csak itt te jelen esetben nem a nőről vennéd le a kezed, hanem a gyerekedről. Ha annyira nem lenne fontos neked a gyereked, hogy képes lennél havi 20 ezerrel hozzájárulni a neveléséhez, akkor inkább ne is csinálj gyereket senkinek.
Mondjuk, nekem is ilyen hányadék apám volt, egyedül is maradt, egy gyereke se kíváncsi rá. Ja, anyám azért lépett le, mert apám inni kezdett, iskolás koromra full alkoholista volt, gondolom maradnia kellett volna, mi :D
#17 te nem tudsz olvasni? Hol írtam hogy a volt asszonyt tartsd el? Szerintem sehol.
A gyereket kell neked is.
50-50 százalékban.
És ha hetvegi apuka vagy, mint a többség akkor a gyerek javarészt az anyjanal eszik, iszik, alszik, fogyassza az áramot, fürdik, wcre megy. Ezek mind költségek. És szerinted ennek 20 ezer forint a fele. Hát nagyon nem vagy tisztában az árakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!