Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » VRpisti szerintetek is teljes...

Zx10r kérdése:

VRpisti szerintetek is teljes mértékben mérgező személyiség?

Figyelt kérdés
Amikor mennek a hardmode streamek, csak nekem van végig kellemetlen érzésem? Én szégyellem magam Pisti viselkedése helyett. Soha nincs képbe mi történik körülötte, a többiekkel ordibál még akkor is ha ő ront el valamit és sokszor le se esik neki hogy ő a bal.asz. Olyan érzetem van végig , hogy a többiek már alig várják , hogy vége legyen a streamnek. Eröltetett jópofiskodások vannak és sokszor kínos hosszú csönd, mint mondjuk a mai Redy or not streamben. Vagy csak én érzek így?

2022. jan. 5. 17:11
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
20 ajánlom, hogy hallgass meg egy podcastet. A toxikus chat-re nagyon jól reagál Pisti, de ezzel ők sem tudnak mit csinálni. tiktok, twitter, instagram és tizenévesek. Sajnos ebben a tébolyban nőnek fel a gyerekek, ezért toxik mindegyik. Ez nem az ő chatukön van, ez a világon van mindenhol így. Ez a legnagyobb probléma. Erről rengeteget beszéltek.
2022. jan. 13. 17:22
 22/23 anonim ***** válasza:

Hallgattam pár podcastot,de nincsenek annyira belemélyülve hogy nekem érdekes legyen.

Nem azt mondtam,hogy toxic emberek vannak ott,azok már rég ki lettek tiltva :D Hanem toxikus pozitivitás.

Nekem az a lényeg,hogy a közvetítő hogy reagálja le a chatet. Ő pedig elég gázul,már egy kicsit is negatív komment jön egy óráig azon lovagol,nem érti hogy történhet ilyen.

Annyira komolyan veszik magukat,hogy amiatt kínos számomra,videójátékot közvetítenek,de mégis kb diktatúra van abban a chatben. Sokkal kisebb külföldi streamereket is nézek és ott nem abból áll a chat,hogy köszöngetés egymásnak,random kérdések amiket googleba is megtalálsz,és subok amikben istenítik a streamert,hanem érdekes,vicces társalgások,és a negatív kommenteket is megbeszélik.

Most a GTA4 végigjátszást néztem,a fele stream abból áll,hogy ezerszer megköszöni a pénzt. Ha már annyi energiát nem tud beletenni,hogy fordítson a játékból amennyit tud(mivel sok gyerek nézi és azok kevésbé tudnak angolul)akkor csináljon egy külön blokkot a streambe ahol jópofizhat a subokkal

2022. jan. 14. 12:15
 23/23 anonim ***** válasza:

"Nekem az a lényeg,hogy a közvetítő hogy reagálja le a chatet. Ő pedig elég gázul,már egy kicsit is negatív komment jön egy óráig azon lovagol,nem érti hogy történhet ilyen."

Ha hallgattad a podcastet, akkor tényleg elképesztő, hogy mennyire buták az emberek. Ez a kommentekből jön le. És ez nem az ő közönségük, hanem az átlagember. Ez egy jelenség, ami csak rosszabb lesz. Egyre butábbak, vezetettebbek és megosztottabbak az emberek, és ennek nagyon rossz következménye lesz lassan.

2022. jan. 14. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!