VRpisti szerintetek is teljes mértékben mérgező személyiség?
Hallgattam pár podcastot,de nincsenek annyira belemélyülve hogy nekem érdekes legyen.
Nem azt mondtam,hogy toxic emberek vannak ott,azok már rég ki lettek tiltva :D Hanem toxikus pozitivitás.
Nekem az a lényeg,hogy a közvetítő hogy reagálja le a chatet. Ő pedig elég gázul,már egy kicsit is negatív komment jön egy óráig azon lovagol,nem érti hogy történhet ilyen.
Annyira komolyan veszik magukat,hogy amiatt kínos számomra,videójátékot közvetítenek,de mégis kb diktatúra van abban a chatben. Sokkal kisebb külföldi streamereket is nézek és ott nem abból áll a chat,hogy köszöngetés egymásnak,random kérdések amiket googleba is megtalálsz,és subok amikben istenítik a streamert,hanem érdekes,vicces társalgások,és a negatív kommenteket is megbeszélik.
Most a GTA4 végigjátszást néztem,a fele stream abból áll,hogy ezerszer megköszöni a pénzt. Ha már annyi energiát nem tud beletenni,hogy fordítson a játékból amennyit tud(mivel sok gyerek nézi és azok kevésbé tudnak angolul)akkor csináljon egy külön blokkot a streambe ahol jópofizhat a subokkal
"Nekem az a lényeg,hogy a közvetítő hogy reagálja le a chatet. Ő pedig elég gázul,már egy kicsit is negatív komment jön egy óráig azon lovagol,nem érti hogy történhet ilyen."
Ha hallgattad a podcastet, akkor tényleg elképesztő, hogy mennyire buták az emberek. Ez a kommentekből jön le. És ez nem az ő közönségük, hanem az átlagember. Ez egy jelenség, ami csak rosszabb lesz. Egyre butábbak, vezetettebbek és megosztottabbak az emberek, és ennek nagyon rossz következménye lesz lassan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!