Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Személyiség tud ekkora mértékb...

Személyiség tud ekkora mértékben változni, vagy csak megjátsza magát?

Figyelt kérdés
Randiztam egy sráccal, akit 15éve ismerek, de nem tartottuk a kapcsolatot. Még a suliból ismerem, és nem is lakik túl messze. Nem voltunk osztálytársak, de 8év alatt volt néhany közös óránk, és kátéra is egy csoportba jártunk. Nagyon visszahúzódó, csendes gyerek volt, alig lehetett hallani a hangját. Néhány hete ő írt rám facen, sokat beszélgettünk, aztán elhivott találkozni. Teljesen más ember lett, mint akit gyermekkorában megismertem. Én elég laza lány vagyok, nemigazán szoktam izgulni, de most mégis sokkal inkább én voltam az, aki sokszor zavarba jött. Ő végig lenyűgözően higgadt, és kiegyensúlyozott volt. Elbűvölően magabiztos, határozott, és mindeközben kedves volt. Nagyon szimpatikus a srác, de vegyes érzéseim vannak, mert nehezen tudom elhinni, hogy ő annó mennyivel másabb volt.

2020. jún. 9. 20:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne változhatott volna meg?

Egyszerűen csak "felnőtt".

2020. jún. 9. 20:55
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha higgadtnak és kiegyensúlyozottnak (is) tűnt, nem mitugrásznak, akkor gyanús, hogy valóban ilyen lett, megváltozott, egyenesbe jött, nempedig megjátssza. Ha nem ismerted régen igazán, akkor nem tudhatod azt sem, hogy régen mi miatt volt olyan, amilyen. És hogy azóta mi minden történt vele, ami megváltoztatta. Ráadásul 15 év brutál sok idő.
2020. jún. 9. 21:07
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
A higgadtságot és magabiztosságot roppant nehéz megjátszani, és bőven belefér, hogy ennyi idő alatt megváltozzon, megérjen, felnőjön.
2020. jún. 9. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!