Milyen mértékben határozza meg az ember személyiségét az, hogy hogyan néz ki?
Van erre vonatkozóan valamilyen tanulmány?
Mert én azt tapasztalom, hogy majdnem 100%-ban ez határozza meg az embert, és itt nem csak a szépség-csúnyaság típusú dolgokra gondolok, hanem akár ilyen legapróbb dolgokra is, hogy pl. orr alakja, mérete (Nem zsidózok)
Sulit kellett váltsak költözés miatt
Sokat azt mondták hogy én ránézésre bunko beképzelt lány lennék pedig semmien formában nem vagyok se bunko se beképzelt
"Pont fordítva. A személyiség határozza meg hogy néz ki az ember"
Ezt kifejtenéd bővebben? Tényleg érdekel, nem gúnyolódni akarok.
Mióta megváltozott a jellemem, megváltozott a testem, kinézetem.
Ezt most nem úgy kell érteni hogy kedden úgy feküdtem le mint egy degenerált, szerdán pedig már árja voltam, hosszú évek folyamata.
Elkezdtem adni magamra, sportolástól teljesen megváltozott a testfelépítésem és az arcom is, máshogy öltözködök, ápolom a testem stb.
A régi ismerőseim nem ismernek fel.
Nálam eléggé meghatározó.
Kifejezetten ronda gyerek/felnőtt voltam és világ életemben hátrányom származott a külsőmből.
Saját apám, osztálytársaim, mindenki rajtam csúfolódott. Ezzel egy életre belém ültetve a gátlásosságot. Az sem segíti elő az ember világnézetét, gondolkodását mikor azt látja, hogy mindenki csajozik, párja van ő meg csak visszautasítást, leszólásokat, fanyalgó arcokat kap.
Vagy alapból azt tapasztalom, hogy az utcán én vagyok a balek, akihez bárki odajön akár segítség, akár útbaigazítás akár pénz kell. De mellette mégis barátságtalan arcom lehet, mert sokszor azt veszem észre, hogy alapvetően bunkón és elutasítóan, lekezelően állnak hozzám emberek.
Ha végletes valakinek a kinézete (nagyon ronda, vagy nagyon szép), akkor jelentős mértékben meghatározza. Egy ronda embernek katasztrófa az ismerkedés és rendszeresen bele is kötnek, ami miatt gátlásos.
Egy nagyon szép ember viszont könnyedén hozzájut mindenhez és mindenkihez, amit én személyiségromboló hatásúnak tartok.
Az átlagos kinézet szerintem nem jár hatással az egyénre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!