Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen mértékben határozza...

Milyen mértékben határozza meg az ember személyiségét az, hogy hogyan néz ki?

Figyelt kérdés

Van erre vonatkozóan valamilyen tanulmány?

Mert én azt tapasztalom, hogy majdnem 100%-ban ez határozza meg az embert, és itt nem csak a szépség-csúnyaság típusú dolgokra gondolok, hanem akár ilyen legapróbb dolgokra is, hogy pl. orr alakja, mérete (Nem zsidózok)

2018. ápr. 7. 20:53
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ugye ez nyilván függ attól hogy az ember milyen szinten van. Mondjuk az ilyen "nagy" embereknél nyilván annyira nem meghatározó, de az átlagembereket szinte mintha csak ez határozná meg.
2018. ápr. 7. 20:55
 2/11 anonim ***** válasza:
88%
Magam példájából kiindulva szerintem nem határozza meg nagy mértékben. Külső megítélés alapján sokan azt gondolták, hogy társaság középpontja, könnyen ismerkedő, nyílt nő vagyok, holott zárt, befelé forduló, és csendes jellemző rám. Talán azért van ez, mert mosolyogós az arcom és barátságos tekintetem van. De hát a látszat csal.. :)
2018. ápr. 7. 21:03
 3/11 anonim ***** válasza:
44%
Pont fordítva. A személyiség határozza meg hogy néz ki az ember
2018. ápr. 7. 21:03
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Sulit kellett váltsak költözés miatt

Sokat azt mondták hogy én ránézésre bunko beképzelt lány lennék pedig semmien formában nem vagyok se bunko se beképzelt

2018. ápr. 7. 21:06
 5/11 anonim ***** válasza:
58%
Hát,aki szabályosabb külsővel rendelkezik,annak az önbizalma nagyobb általában. De a körülményei is meghatározzák ezt. Van egy bizonyos elgondolás az asztrológiában miszerint bizonyos jegyek milyen külső jellemzőkkel bírnak. És mivel bizonyos tulajdonságokkal is rendelkeznek így ez szerint lehet asszociálni. De ez nagyon belegondolás már a részemről. Pl nekem pisze orrom van és magas homlokom. A magas homlokúakat okosnak mondják mégsem tartom magam zseninek. ( hülyének se ).
2018. ápr. 7. 21:07
 6/11 A kérdező kommentje:

"Pont fordítva. A személyiség határozza meg hogy néz ki az ember"

Ezt kifejtenéd bővebben? Tényleg érdekel, nem gúnyolódni akarok.

2018. ápr. 7. 21:09
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Mióta megváltozott a jellemem, megváltozott a testem, kinézetem.

Ezt most nem úgy kell érteni hogy kedden úgy feküdtem le mint egy degenerált, szerdán pedig már árja voltam, hosszú évek folyamata.

Elkezdtem adni magamra, sportolástól teljesen megváltozott a testfelépítésem és az arcom is, máshogy öltözködök, ápolom a testem stb.

A régi ismerőseim nem ismernek fel.

2018. ápr. 7. 21:17
 8/11 A kérdező kommentje:
Hát igen ez igaz, hogy k**** sokat számít az, ha az ember tudatosan ügyel a testére. Mit eszik, milyen lelki állapotban van UV, napfény bőrvédelem satöbbi. Ugye ez is egy házimunka, ha úgy tetszik, ami el van hanyagolva. Aki igényes a külsejére az sem feltétlenül az egészsége miatt teszi, hanem a látszat miatt hogy jól nézzen ki. De mellette lehet hogy egészségtelenül él.
2018. ápr. 7. 21:54
 9/11 anonim ***** válasza:

Nálam eléggé meghatározó.

Kifejezetten ronda gyerek/felnőtt voltam és világ életemben hátrányom származott a külsőmből.

Saját apám, osztálytársaim, mindenki rajtam csúfolódott. Ezzel egy életre belém ültetve a gátlásosságot. Az sem segíti elő az ember világnézetét, gondolkodását mikor azt látja, hogy mindenki csajozik, párja van ő meg csak visszautasítást, leszólásokat, fanyalgó arcokat kap.

Vagy alapból azt tapasztalom, hogy az utcán én vagyok a balek, akihez bárki odajön akár segítség, akár útbaigazítás akár pénz kell. De mellette mégis barátságtalan arcom lehet, mert sokszor azt veszem észre, hogy alapvetően bunkón és elutasítóan, lekezelően állnak hozzám emberek.

2018. ápr. 7. 22:05
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha végletes valakinek a kinézete (nagyon ronda, vagy nagyon szép), akkor jelentős mértékben meghatározza. Egy ronda embernek katasztrófa az ismerkedés és rendszeresen bele is kötnek, ami miatt gátlásos.

Egy nagyon szép ember viszont könnyedén hozzájut mindenhez és mindenkihez, amit én személyiségromboló hatásúnak tartok.

Az átlagos kinézet szerintem nem jár hatással az egyénre.

2018. ápr. 7. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!