Dallas, Jockey által "képviselt" emberi személyiséget milyen embernek, ember típusnak jellemeznéd?
Mire kellene odafigyelnem egy olyan embernél, emberrel kapcsolatosan, aki saját magáról azt állítja , hogy ő olyan mint a Jockey a Dallasz című film főszereplője és hogy ő egy Kígyó !
A személy aki ezt mondta magáról, a tágabb értelemben vett családhoz tartozó személy (sógor) és egy vita, során hangoztatta, jelentette ki mind ezt.
Hát elég szánalmas, hogy valaki ilyet állít. :D
Én kiröhögtem volna.
Amúgy a Jockey féle emberek szerintem se fenyegetőznek, a tettek emverei.
jellem leírást nem írt senki !
Írjátok meg légyszíves, hogy milyen fő jellemvonásokat tudnátok felsorolni, mely jellem vonásoktól kell tartani elővigyázatosnak lenni ?
A "kígyó" kijelentés leginkább álnokságot jelent ! Vagy van ennél is rosszabb jelentése is , mint az álnokság?
Jockey azaz a Dallas filmet nem nagyon néztem így nem tudom, hogy ez a Jockey igazából milyen személyiségü figurát képviselt.
Az 5-ös leírta a lényeget, ez alapján azért tudni ehet, milyen jellem ez.
Egyébként meg itt van hosszan, olvas végig: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!