Zx10r kérdése:
VRpisti szerintetek is teljes mértékben mérgező személyiség?
Figyelt kérdés
Amikor mennek a hardmode streamek, csak nekem van végig kellemetlen érzésem? Én szégyellem magam Pisti viselkedése helyett. Soha nincs képbe mi történik körülötte, a többiekkel ordibál még akkor is ha ő ront el valamit és sokszor le se esik neki hogy ő a bal.asz. Olyan érzetem van végig , hogy a többiek már alig várják , hogy vége legyen a streamnek. Eröltetett jópofiskodások vannak és sokszor kínos hosszú csönd, mint mondjuk a mai Redy or not streamben. Vagy csak én érzek így?2022. jan. 5. 17:11
11/23 anonim válasza:
10: "és ők gyártják a legjobb minőségű contentet (jelenleg). Ajánlom." Ez nagyjából a resident evil 7 végigjátszásáig volt igaz néhány éve. Azóta lejtmenet, vagy csak megöregedtem. Tizenéveseknek lehet, hogy ma is jó.
12/23 anonim válasza:
11 szerintem rossz csatornát nézel. A tartalom leginkább már az idősebb korosztálynak szól, mert nekik is kezd végtelenül elegük lenni a buta, tiktokon nevelkedett tizenévesekből. Ezt nem mondják ki (nem is tehetik), de a tartalmak alakulásán, a happy hourok témáin és a változásokból ez simán látszik.
13/23 anonim válasza:
#11 Resident evil 7? Azaz Hét? 🖐️✌️?? VII????7???HÉT???
Ha te megöregedtél, akkor én őskövület vagyok. :)
14/23 anonim válasza:
13: Igen, az volt 2017-ben, 5 éve. Azóta nem nézem már, csak nagyon ritkán 1-1 spotot. Mit nem értessz?
15/23 anonim válasza:
Nem követem őket, de amennyit láttam abból az emberből, egy totál lelkibeteg emberi roncsnak tűnik.
16/23 anonim válasza:
Hát nem tom, én szeretem nézni, ahogy szenved. És nekem tök nyilvánvaló, hogy full komolytalanban megy a hiszti, egy időben abba is akarta hagyni, de akkora nézettséget hoz (kik is az igazi ficamosok akkor?), hogy inkább rászokott bakker.
18/23 anonim válasza:
"Iknább ő, mint a dancsó"
Dancsó csak megjátssza magát, a trash karaktere mögött egy jól felépített átgondolt koncepció van. Míg Vr Pisti csak szimplán fullba nyomja a kretént.
19/23 anonim válasza:
#14 mindent értek, csak én annyira le vagyok maradva jatékok terén hogy kb. a resident 2-ről még hallottam. :)
20/23 anonim válasza:
Toxikus pozitivitás jellemző rá és az egész chatjére is,nagyon kínos az egész kultusz ami ott kialakult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!