Szerintetek Szilágyi Liliánának, vagy az apjának és a húgának van igaza?
Figyelt kérdés
2022. jan. 2. 18:53
1/9 A kérdező kommentje:
Miért jó az ügy mellé még hatásvadász képeket is kitenni?
Illetve hogy lehet, hogy még a húga sem áll ki mellette?
2022. jan. 2. 18:56
2/9 A kérdező kommentje:
*hatásvadász félpucér/fehérneműs
2022. jan. 2. 18:57
3/9 anonim válasza:
Nézd csak, pörög itt egy kérdés, elég ha arra válaszolsz:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__sztarok-bulvar__1..
A nemi erőszak kulcsszó azért durva. A szexuális zaklatás nem egyenlő a szexuális erőszakkal, nem szabad összemosni. A zaklatás az akár szóban az utcán is megtörténik, nem kell hozzá leöltözni, főleg nem testi kapcsolatot létesíteni.
4/9 A kérdező kommentje:
Oh, wow :D köszönöm, olvasok
2022. jan. 2. 18:58
5/9 anonim válasza:
Szerintem a lánynak van igaza. Ilyet ok nélkül nem találna ki senki sem.
Szerintem az apja saras eléggé
6/9 anonim válasza:
A hatásvadász képek egy a hintalovon alapítvánnyal közös projekthez készültek és nem a "bejelentéshez", úgy tényleg furcsa lenne. De amúgy szerintem ilyen esetben ha felteszed magadnak a kérdést, hogy mi haszna van belőle, hogy ilyesmit kitalál, felépít és előad, akkor tudod a választ. Nem egy milliárdos hollywoodi sztárt gyanúsít némi erőszakkal pénz reményében, így kérdéses, hogy vajon minek hazudna?
7/9 anonim válasza:
Nem sztárt vádol vele, "csak" a pénzel kitömött apját, aki mostanában elzárta a pénzcsapot. Nem gyanús az elkényeztetett lányka?
8/9 anonim válasza:
9/9 A kérdező kommentje:
Utolsó, a sok linkből, amit küldtél, kettő működik :/
2022. jan. 6. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!