Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Hisztek Szilágyi Liliánának?

Hisztek Szilágyi Liliánának?

Figyelt kérdés
Ismeritek a korábbi zavaros nyilatkozatait? Vagy... a gyerekkora miatt ennyire furcsa a nő?

2021. dec. 31. 13:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
26%
Nem hiszek neki...nagyon szkeptikus vagyok egyébként is
2021. dec. 31. 13:36
 2/15 anonim ***** válasza:
37%
Nem tudok állást foglalni se pro, se kontra. Csak annyi megjegyzésem van, hogy ennyi erővel bármikor, bármelyik apára, férfire rá lehet ezt mondani? Nem kell valami bizonyíték? Megorrol rám a lányom és 25 éves korában azt mondja, hogy 10 évesen molesztáltam? Ilyenkor mi van? És ha nem igaz? Annak az embernek már annyi!
2021. dec. 31. 16:18
 3/15 A kérdező kommentje:

Mi ez a sok lepontozás? Mintkét válaszadó kulturált volt, nem ítélkezett. Aki igen, az hallott esetleg valami olyasmiről, hogy hallgattassék meg a másik fél is? Vagy egyszerűbb és felemelőbb egyből lincselni? A felháborodott elvakult jóemberkedők vajon emlékeznek a Petőváry- és Kósz-ügyre? Mindenkinek javaslom elolvasni. Ott is ítélt az internet bölcs népe... aztán kiderült, piti bosszú volt.

Szilágyi Gerda nyilatkozatát olvasta valaki? Én kábé két perce. Mindenkinek ajánlom!

Le tudom tiltani a pontozást valahol?

2021. dec. 31. 18:34
 4/15 anonim ***** válasza:
80%
Nyilván csak ok tudjak mi az igazság, de azért miért mondana ezt valaki a szülőjéről ha sosem bántotta?
2021. dec. 31. 19:51
 5/15 A kérdező kommentje:

Nem tudom, ez s jó kérdés. A hôlgy zavaros pályafutása és korábbi nyilvános szereplései (pl élőben a tv-ben) mindenesetre mindig elgondolkodtatott.

De bemondásra ítélkezni... Ahogy a 2. hozzászóló mondta, se pro, se kontra nem illik ebben a szakaszban. Két állítás van, illetve most éppen három. Jó, az egyik maga a vadolt személy...

Wladár nyilatkozata is minimum furcsa. Milyen vezető az ilyen?! Hogy ítélkezhet egyetlen nyilatkozat alapján, ha maga is azt mondja, hogy soha, semmilyen formában nem hallott a Liliana által mondott dolgokról? Ez nem méltó a pozíciójához.

2021. dec. 31. 20:01
 6/15 anonim ***** válasza:
33%

Kérdező, van itt gyk-n egy úgynevezett "femináci" csoport, mindenkit lepontoznak, aki megkérdőjelezi az ő álláspontjukat.

Nem baj, attól az még nem biztos, hogy igaz lesz.

2021. dec. 31. 20:04
 7/15 A kérdező kommentje:

5: Kezdem észrevenni. Ráadasul liberálisnak vallják magukat! Tudják egyáltalán, mit jelent a kifejezés?

Vadul lepontoznak, mintha bármi is múlna rajta. Minden parbeszédet megfojtanak itt és máshol a világon - a legfontosabbakat is akár. Teszik mindezt "vallásos" révületben, birkának nézve minden (másként) gondolkodót. De a lelkiviláguknak ez is elég... minden elismerésem!

2021. dec. 31. 20:39
 8/15 anonim ***** válasza:
42%
Őszintén szólva szerintem a Turi botrány kapcsán ráérzett, hogy ezzel lehet szerepelni a médiában. Többet hallani a me too ügyeiről, mint a sport karrierjéről. Nekem ellenszenves ha valaki ennyire le akarja járatni az apját, bármit is tett az az ember. Ezt nem a nyilvánosságon keresztül kellene megoldania.
2021. dec. 31. 23:07
 9/15 anonim ***** válasza:
78%
Az igazat megvallva, én nem tudtam róla semmit sem, egészen eddig a botrányig.
2022. jan. 1. 00:14
 10/15 anonim ***** válasza:
70%
Hiszek neki. Teljesen.
2022. jan. 2. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!