Hisztek Szilágyi Liliánának?
Mi ez a sok lepontozás? Mintkét válaszadó kulturált volt, nem ítélkezett. Aki igen, az hallott esetleg valami olyasmiről, hogy hallgattassék meg a másik fél is? Vagy egyszerűbb és felemelőbb egyből lincselni? A felháborodott elvakult jóemberkedők vajon emlékeznek a Petőváry- és Kósz-ügyre? Mindenkinek javaslom elolvasni. Ott is ítélt az internet bölcs népe... aztán kiderült, piti bosszú volt.
Szilágyi Gerda nyilatkozatát olvasta valaki? Én kábé két perce. Mindenkinek ajánlom!
Le tudom tiltani a pontozást valahol?
Nem tudom, ez s jó kérdés. A hôlgy zavaros pályafutása és korábbi nyilvános szereplései (pl élőben a tv-ben) mindenesetre mindig elgondolkodtatott.
De bemondásra ítélkezni... Ahogy a 2. hozzászóló mondta, se pro, se kontra nem illik ebben a szakaszban. Két állítás van, illetve most éppen három. Jó, az egyik maga a vadolt személy...
Wladár nyilatkozata is minimum furcsa. Milyen vezető az ilyen?! Hogy ítélkezhet egyetlen nyilatkozat alapján, ha maga is azt mondja, hogy soha, semmilyen formában nem hallott a Liliana által mondott dolgokról? Ez nem méltó a pozíciójához.
Kérdező, van itt gyk-n egy úgynevezett "femináci" csoport, mindenkit lepontoznak, aki megkérdőjelezi az ő álláspontjukat.
Nem baj, attól az még nem biztos, hogy igaz lesz.
5: Kezdem észrevenni. Ráadasul liberálisnak vallják magukat! Tudják egyáltalán, mit jelent a kifejezés?
Vadul lepontoznak, mintha bármi is múlna rajta. Minden parbeszédet megfojtanak itt és máshol a világon - a legfontosabbakat is akár. Teszik mindezt "vallásos" révületben, birkának nézve minden (másként) gondolkodót. De a lelkiviláguknak ez is elég... minden elismerésem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!