Hisztek Szilágyi Liliánának?
Figyelt kérdés
Ismeritek a korábbi zavaros nyilatkozatait? Vagy... a gyerekkora miatt ennyire furcsa a nő?2021. dec. 31. 13:20
11/15 anonim válasza:
Nem hiszek neki. Valószínűleg pénzt akar kicsikarni az apjától. Gondolom összebeszéltek az anyjával, hogy hogyan lehetne padlóra tenni a fatert. Kicsit átlátszóak a műtermi szenvedős képek is, amik most készültek. Nyilvánvaló, hogy az érzelmekre akar hatni. Ez már eleve gyanús. Remélem belebukik a hazugságokba, mert bizonyítani nem tud semmit. Ez csak bemondás.
12/15 anonim válasza:
Én nagyon szeretnék hinni neki, és nagyon szeretném, hogy valóban bebizonyosodjon az igaza, mert ha nem így lesz, akkor nem csak magát és a családját járatta le, tette tönkre, hanem a valóban segítségre szoruló áldozatokkal is kitolt, mert így a komoly ügyekre is jön majd a csürhe, hogy “ezishazudikmintaszilágyi” és méginkább el lesznek tussolva a hasonló ügyek. De egyébként ennyi év távlatából pusztán tanúvallomások alapján nem tudom, mit fog tudni bebizonyítani, feltételezve hogy igaza van, és tartok tőle, hogy ha el is ítélik vagy az apát a tetteiért, vagy a csajt rágalmazásért, akkor sem biztos, hogy megtudtuk az igazat és az igazság győzött. Tartok attól is, hogy mint sok családi ügyben, ebben sincs objektív igazság, és lehet senki nem hazudik, hanem mindenki a saját személyes megéléseire hagyatkozik, ami ellentétes a többiekével. Én nem mondom hogy egy ugyanilyen családban nőttem fel, pláne ha a vádak igazak, de abból a szempontból mégis, hogy akkora széthúzás volt mindenben, hogy ugyanannak a (többnyire negatív) eseménynek volt 5 résztvevője és mindenki kottára máshogy adta elő a történteket, sőt, a mai napig nem tágít senki és a nyakát tenné a saját verziójára. Én azt is el tudom hinni, hogy az apa egy heves, lobbanékony, türelmetlen, nehezen kezelhető figura volt, Lilu meg érzékeny, élénk képzelőerővel, és félreértette a tetteit, motivációit, de ne vegyétek fejem ezért, pusztán spekulálok. De azt is teljesen el tudom hinni, amit állít, hogy egy beteg vadállatkent viselkedett vele végig. Ami nekem a legjobban sántít a sztoriban, az a szexuális zaklatás vádja, arról nagyon megy a mismásolás, mintha maga Liliána se tudná teljesen, hogy mit jelent pontosan ez a kifejezés. Én kíváncsi leszek a továbbiakban hova lyukad ez ki, és sajnálom, hogy nem tudtam őszintén beállni azok táborába, akik teljes mellszélességgel állnak a lány mellett a történtek alapos ismerete nélkül is. Olvastam amúgy a tesó és az apa sztoriát is, nekem az egész ügy iszonyat büdös, és látszik hogy diszfunkciós a család, kérdés, hogy mennyire és pontosan miben nyilvánul ez meg. A csajon is látom kezdetektől, hogy gondja van, de nem tudom pontosan ezekből eldönteni, hogy ez már ezek következménye, vagy pedig a mostani perpatvarnak volt az egyik kiváltó oka esetleg valami mentális probléma a háttérben.
13/15 anonim válasza:
Szexuális zaklatás terén igazából annyit mondott, hogy verseny előtt az apja meztelenül felállította a mérlegre, a tükör elé, és ott kritizálta, hogy milyen undorító a teste, honnan kellene még fogyni, stb (ezért lett testképzavaros is). Borzasztó egyébként, én hiszek a lánynak. (De: ez még nem a szexuális zaklatás klasszikus esete szerintem.) De a többi, a verés, agresszió, egyszer a pasi a dolgozószobájában fénymásoló Liliánát leteperte, verte és fojtogatta, csak mert nem úgy fénymásolta a dolgot, ahogy ő mondta neki, szóval ha ennek csak a tizede igaz, akkor is pokol volt az egész élete.
14/15 anonim válasza:
"dolgozószobájában fénymásoló Liliánát leteperte, verte és fojtogatta"
Kivéve, ha a gyerek lebukott a pénzhamisításon. Nem ismerjük a tényeket, nem tudjuk milyen szörnyeteg lapul a lányban, amíg az apa ki nem tálal. Bár ő nem tenné ki ennek a kislányát, mert szereti.
15/15 anonim válasza:
Én már hiszek neki úgy tűnik egy féktelenül perverz apa "nevelte"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!