Szilágyi István hogy került ilyen körülmények közé?
Sziasztok!Megdöbbenve olvastam a híreket.Azonban nem hagy nyugodni az a kérdés,hogy hogy jutott ez az ember ilyen szegényes körülmények közé.
Ez szégyen szerintem,hogy engedhettük meg?Valahol érzek felelősséget,hogy egy jelentős,a kultúránkhoz is tartozó ikonikus személyt így elengedtünk.
Tudnátok erre válaszolni?Ismeri valaki a színművész úr tragikus életutját?Mi történt itt??
Köszönöm a válaszaitokat.
valószínűleg a sokszorosát kereste meg egy élet alatt, mint én
valahogy nem tudom emiatt sajnálni
Értem.Viszont ő még a múlt rendszerben 65ben kezdte,ha jól rémlik.Akkor még nem volt ,ha joltudom önbevallásos adózás,hanem állami fizetés,vagy nem?
Persze gondolom,hogy a rendszerváltás után más lett az adózás,vállalkozóként.Viszont valami nyugdíjat e szerint csak kaphatott,amit a kisfia elivott..gondolom.
Ami azért nagyon bosszantó,hogy a rendszer,az ilyen anomáliák esetén nem tud semmit segíteni.Ennek a hibbantbak nem lett volna szabadlábon lennie már jó régen.
Köszi a válaszokat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!