Szült valaki mostanában az István (Budapest) kórházban? Milyenek a körülmények? Minden tapasztalatot szivesen veszek!
több kérdésem is van :) és előre is köszönöm!!
-mikor adják oda a Kicsit?
-éjszakára is velem lehet majd?
-hány ágyas szobák vannak?
-mennyire tiszta?
-van zuhanyzó/wc a szobákhoz, vagy a folyosón?
-milyenek a csecsemősők/személyzet?
-a látogatók bemehetnek a kórterembe?
31hkm
4 hónapja szültem ott.
Szülés után egyből a hasadra teszik. Később elviszik lemérni, majd visza kapod. Kb 2órát együtt lehettek a szűlőszobán. Majd elviszik vizsgálatra. Megkapod a szobádat, letusolsz és már viszik is neked.
Mindig veled lesz, ha minden rendben a babával és veled is akkor nem szívesen veszik be a csecsemösök még kérésre se. 3-5ágyas szobák vannak ha jól tudom, van 1ágyas fizetős is.
Naponta 2szer takarítanak, tisztaság van.
Van zuhanyzó wc minden szobába.
Nekem semmi bajom se volt velük, sőt szerintem aranyosak voltak. Kérdezni kell ha akarsz valamit, amúgy nem zaklatnak.
Fejenként 2látogató mehet be a kórteremben. Ezt volt aki nem tartotta be.ez egy picit zavaró volt, de túl lehet élni.
Mi egy hetet voltunk bent, nem csalódtam semmiben se. Lehetnének jobb körülmények is, de ha ez lett volna a fontos akkor magánban szülők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!