Szent István Kórházban (Budapest) szült anyukák, leírnátok a tapasztalataitokat?
Milyenek az orvosok, szülésznők? Adnak fájdalom csillapítót, mert úgy tudom, nem minden kórházban adnak.
Milyen a szülőszoba, a babával voltatok-e? Minden érdekel, pozitív és negatív dolgok is.
Köszönöm szépen!
Szia!
Egyetértek teljesen az előttem szólóval! Minden így van ahogy leírta! Én nem teljesen 3 hónapja szültem ott! Orvosok , szülésznők szuperek figyelmesek, kedvesek! A szülőszoba és az egész szülészeti részleg nagyon barátságos! :) 1 személyes szobák vannak szupi ágyakkal! :)
Van fájdalomcsillapítás én kértem is az EDA-t és nagyon ajánlom mert nagyon sokat segített és akkor már olyan fájásaim voltak h nem is fájt ahogy a gerincbe beadták egy nagyon kedves aneszteziológus adta be! :) hosszú, de szupi szülésem volt ott és sokat számított h kedves volt mindenki!
Igen én még 6 személyes szobába voltam ahol nem volt fürdő sajna, de pont mi voltunk az utolsók mert akkor kezdték átalakítani! :) úgyhogy végre már nincs ilyen!
Kórházat keresel mégcsak? Hány hetes vagy?
Ha van kérdésed nyugodtan kérdezz!
Üdv.
11 hetes baba anyukája
Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. István kórházhoz tartozom területileg, mindenképpen ott fogok szülni. Fogadott orvosom nincs, ügyeletesnél lesz a szülés. Első babát várjuk és nagyon nem vagyok képben a szüléssel kapcsolatban, de majdcsak lesz valahogy.
Azt hallottam, hogy a szobákat átalakították, de azt nem tudtam, hogy fürdő is van benn.
A látogatók nem zavarják a babákat?
Veletek benn volt apuka a szülés v. vajudás alatt?
A szülőszobára kell vinni valamit?
Második válaszóló vagyok!
ismét egyetértek :)
nem zavarta a babókat! volt pl. egy olyan anyuka a babájával aki éjjel néha üvöltött de kiment sétálni vele a folyósóra szóval azért odafigyelnek egymásra az embere. napközben meg ingás van leglábbis nálunk ez volt! napközben délelött általában beszélgettünk a többi lányal, aztán jöttek mindenkihez a látogatók és én többnyire a folyóson voltam a babámmal! :)
Szülőszobára igen mentes vizet 2l én vittem , kaját nem lehet max teljesen narúr sima csokit lehet! én váltóbugyit amit használtam, zsepi, váltó hálóing, bár azt már szülés után miután megfürödtem! :)betét! de amúgy adnak jó szuper nagy vastag betétet! papucs ami még kellett
és velem is végig bent volt apa! :)
könnyű,gyors szülést kívánok!
:)
Nagyon aranyosak vagytok, hogy válaszoltatok!:)
Pont 2 hetem van még vissza. Nálunk is apás szülést tervezünk, ha nem pont akkor szülök, ha éjszakás. :(
Sok boldogságot kívánok a babáitokhoz!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!