Én a csatolt fotósorozatot nem értem, amin úgy, mint egy modell pózol megkötött kézzel és sminkelve van a testére egy csomó véraláfutás.
Az, hogy valakit megvernek nem művészet. Felesleges volt ehhez ez a hatásvadász, ízléstelen fotósorozat.
3: ez nem érdekes, hanem jellemző. Meg voltak félemlítve, leépítették az önbizalmukat. Sokan félnek elmondani, nem akarják, hogy kiderüljön. Meg persze sokat az áldozatot hibáztatják.
A hatásvadász fotók viszont szerintem se jó megoldás.
Nincs eset. Két nézőpont áll egymással szemben. Valaki az egyik oldalnak hisz, más inkább a másiknak, de egyelőre vajmi keveset tudunk, hogy komplex képünk legyen.
Amint lesz több, állást foglalok. Az apa felkoncolását addig meghagyom a Facebook kommentelőinek.
Életidegen kiállni nyilvánosság elé szülői abúzussal. Apuka az anyának ítélt Gerdát nem adta át, egyben tiltja az anyjával és testvérével való találkozást, kommunikációt. Megjegyzem, hogy az USA egyes államaiban, ha egy 10 éves gyerek azzal hívja föl a 911-et, hogy megpofozta az apja, az apát a rendőrök elviszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!