Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit szóltok Szilágyi Liliána...

Mit szóltok Szilágyi Liliána esetéhez?

Figyelt kérdés

#úszó #EB ezüstérmes
2021. dec. 30. 11:06
1 2
 11/20 anonim válasza:
100%
Igazából bennem az merül fel ilyenkor, hogy aki eljut odáig, hogy vállalja a nyilvánosságot, vagy az esetleges pert a rágalmazásért a saját apja ellen, az miért tenné, ha nem igaz? Végignéztem az interjút, és ott se tűnik úgy, hogy hazudna a testbeszéde alapján. [link] Amit előad az is teljesen hihető sztori egy bántalmazottól. Inkább az az érdekes, hogy hogyan maradhatott a húga az apjánál, aki ellen ilyen gyanú merült fel? A másik érdekesség, a Szilágyi Gerda féle levél, ami finoman szólva is kontrasztos, ha a stílusát nézzük. [link] "Ha megengedik, egy pár példát fel is sorolnék. Kiváló eredménnyel érettségiztem, álmaim egyetemére sikerült bejutnom, sportban pedig országos csúcstartó, valamint háromszoros felnőtt magyar bajnok vagyok. Junior vb-n hatodik, míg ifi-Eb-n ötödik helyezést értem el, egyébként meg kiegyensúlyozott vagyok (amennyire egy tizennyolc éves ember lehet)." vs "Kérdésként felmerül bennem az is, hogy Wladár Sándor, aki becsmérlő nyilatkozatot tett egy volt úszónőről, amely nyilvánosságra is került, hogyan mer minősíteni ezek után bárkit is, hovatovább egy köztiszteletben álló embert, aki ebben az esetben nem más, mint az édesapám." Nekem egyértelmű, hogy az elsőt a lány írta, a másodikat pedig az apja. Körülbelül olyan szintű a stílusbeli különbség, mint amikor gimiben volt a költemény, meg volt a mi verselemzésünk...
2022. jan. 25. 23:20
 12/20 A kérdező kommentje:
Úgy maradhatott a húga az apjánál, hogy az apa a jogerős bírói végzés ellenére se adta át az anyának. Liliána megszólalása idején Gerda már nagykorú lett.
2022. jan. 29. 08:29
 13/20 anonim válasza:
Hogy fordulhat elő, hogy egy jogerős bírósági végzésre csak így fittyet hánynak, és nincs semmi következménye?
2022. febr. 17. 14:52
 14/20 anonim ***** válasza:
úgy hogy ha 14 éven felüli a gyerek akkor pont mindegy, hogy hogy döntött a bíró, a gyerek azt csinál, amit akar.
2022. febr. 17. 20:21
 15/20 anonim ***** válasza:

[link]

Azt hiszem, ennyi volt. Kijelenthetjük, hogy a hölgy csak szimpátiát, szánalmat akart kelteni, arra már nem volt igénye, hogy a büntetőeljárást lefolytassák.

Tehát bíróság nem fogja kimondani az apa bűnösségét, amiről a lánya tehet. Szilágyi Zoltán tehát nem bűnös.

2022. ápr. 15. 14:14
 16/20 anonim ***** válasza:
Vicc.
2022. ápr. 15. 15:07
 17/20 anonim ***** válasza:
#16 Ha neked van valami konkrét javaslatod, hogyan oldanál meg egy ilyen jellegű ügyet a sértett minden részletekre kiterjedő vallomása nélkül, keresd fel az IM-et, biztosan vevők minden innovatív megoldásra.
2022. ápr. 15. 15:27
 18/20 A kérdező kommentje:

"Kijelenthetjük, hogy a hölgy csak szimpátiát, szánalmat akart kelteni"

Mások nevében ne.

2022. ápr. 16. 08:00
 19/20 anonim ***** válasza:

#18 Akkor mégis mivel magyarázod a magatartását?

Nyilván jóval egyszerűbb, és végső soron hatásosabb a szenzációhajhász sajtót telesírni meg D. Tóth Kriszta és társai gagyi műsoraiban haknizni, mint egy komoly büntető eljárásban bizonyítani az igazunkat, egyszersmind reménysugarat mutatni azoknak, akik ténylegesen hasonló bűncselekmények áldozatai voltak.

Mert Liliána ezzel őket is szemenköpte. Ő is tett egy lépést afelé, hogy a jövőben hasonló - adott esetben igaz - történtekkel előálló lányok (fiúk) történeteit kétkedéssel fogadjuk.

2022. ápr. 16. 08:47
 20/20 A kérdező kommentje:

19

Magad nevében beszélj, semmi "történeteit kétkedéssel fogadjuk."

2022. ápr. 16. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!