Most Csollány Szilveszter be volt oltva vagy nem?
Attól, hogy oltásellenes valaki, attól még beolthatta magát kényszer hatására.
Ez a kényszer nem volt más, mint az osztrák munkavállalás, ugyanis ott dolgozott.
Fel kéne már fogni, hogy OLTVA VOLT. Pont.
És nem szapulni, van szegénynek elég baja, és csak bízhatunk a gyógyulásában.
Ez a sok foteltudós mindig elmagyarázza hogy így nem jó az oltás meg úgy halálos, aztán nem oltatják be magukat és meghalnak egymás után covidban. Előtte meg itt verték a nyálukat hogy: LOGIKA!
Ez a logika. Meghalnak. Szépen sorban.
Továbbá tök fölösleges ezen rugózni hogy jaj ráoltottak. Ennek a sötét baromnak is lett volna lehetősége oltakozni MÁR SOKKAL KORÁBBAN! NEM, Ő GŐDÉNYKEDETT, POSZTOLT HOGY ÍGY KAMU A VÍRUS, ÚGY HALÁLOS A ZOLTÁS!
Most már ő is tudja hogy mi a kamu meg mi a halálos. Aki szeretné kövesse őt!
Amúgy meg egészséges, harmincas -negyvenes oltott ember nem halt meg még covidban soha! Ugyanilyen oltatlant meg többet is ismerek. Ez ilyen.
#66, 67
Oltásszkeptikus vagyok. Mármint úgy általában az oltásokat nek ellenzem, de ezek a Covid elleni oltások félresikerült valamik. Nem is vakcinák ezek hivatalosan, hanem génterápiás készítmények. Nem védenek 4 hónapnál tovább, rettenetesen szűk spektrumon hatnak, a mutációk azonnal hatástalanná teszik őket.
A mellékhatások szörnyűek és pont azokat viszik el, akikre a vírus maga alig lenne veszélyes. Egy ismerősöm fia idegrendszeri tünetekkel, szívizomgyulladással küzdött a Pfizer vakcina után, majd a vége gégemetszés lett. Most már túléli, de tönkretette az oltás. És a Pfizer még a biztonságosabbak közül való. 22 éves életerős egyetemista fiú.
Még egyszer: az oltásokkal szemben szkeptikus vagyok, én megkaptam két dózis Pfizer vakcinát. A második után nekem is vese, szívizom-gyulladás, testszerte fájdalom, rettenetesen magas vérnyomás, idegrendszeri tünetek jelentkeztek. Valószínűleg azért is, mert a második adagnál az eü dolgozó nem szívta vissza a fecskendőt, lehet, hogy nem csak izomba, hanem véráramba nyomta az oltást.
A jobb oltások (Pfizer, Moderna), jó eséllyel védenek a Covid okozta halál ellen, ami amúgy a fertőzöttek pár tized százalékát érintené. 70+ éves, krónikus betegeknek én is beadatnám az oltást. Gyerekeknek nem. Fiataloknál azoknak, akik cukorbetegek, szívbetegek, esetleg a kórosan elhízottaknak. Szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy ennyi embernek be kellett-e adni az oltást. Összességében nem alakult ki sehol a világon immunitás a társadalomban, ott se, ahol szinte mindenkit beoltottak. 3-4 hónapig tart a csoda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!