Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Most Csollány Szilveszter be...

Most Csollány Szilveszter be volt oltva vagy nem?

Figyelt kérdés
2021. dec. 8. 09:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 anonim ***** válasza:
15%
60 de amit te itt mindenféle hivatkozás nélkül a gyk-n írsz azt szeretnéd, hogy elhigyjük, legyen hiteles ....
2021. dec. 31. 12:56
 62/74 anonim ***** válasza:
47%
Nem volt beoltva. A sajat facebook oldalan lehet olvasni, hogy oltasellenes volt. Ennek logikus következmenye, hogy nem kert az oltasbol. Ködös volt az info ez ügyben a mediakban, es mint ismeretes, sokszor valotlan cikkek jelennek meg. De ha ö sajat maga irja, hogy oltasellenes, ez a mervado. Szoval nem volt beoltva. Sajnos ezert van most ilyen allapotban.
2022. jan. 7. 07:55
 63/74 anonim ***** válasza:
29%

Attól, hogy oltásellenes valaki, attól még beolthatta magát kényszer hatására.

Ez a kényszer nem volt más, mint az osztrák munkavállalás, ugyanis ott dolgozott.

Fel kéne már fogni, hogy OLTVA VOLT. Pont.

És nem szapulni, van szegénynek elég baja, és csak bízhatunk a gyógyulásában.

2022. jan. 7. 08:42
 64/74 anonim ***** válasza:
34%
Ameddig ő járt át dolgozni, nem kellett oltás hozzá, elég volt a teszt. Ez nem magyarázat. A felesége pedig azt nyilatkozta Lehotával ellentétben, hogy nem volt oltva. Csak jobban tudja, mint egy olyan orvos, akinek semmi köze nem volt hozzá.
2022. jan. 7. 09:18
 65/74 anonim ***** válasza:
29%
63. Nem volt beoltva pont. Es senki nem szapulta öt.
2022. jan. 7. 09:32
 66/74 anonim ***** válasza:
25%
65.: De, be volt oltva, közismert tény. Isten nyugosztalja szegényt, nagyon bíztam a felépülésében! 66. neked meg marhára nem most kellene gúnyolódnod!
2022. jan. 24. 22:41
 67/74 anonim ***** válasza:
73%

Ez a sok foteltudós mindig elmagyarázza hogy így nem jó az oltás meg úgy halálos, aztán nem oltatják be magukat és meghalnak egymás után covidban. Előtte meg itt verték a nyálukat hogy: LOGIKA!

Ez a logika. Meghalnak. Szépen sorban.

Továbbá tök fölösleges ezen rugózni hogy jaj ráoltottak. Ennek a sötét baromnak is lett volna lehetősége oltakozni MÁR SOKKAL KORÁBBAN! NEM, Ő GŐDÉNYKEDETT, POSZTOLT HOGY ÍGY KAMU A VÍRUS, ÚGY HALÁLOS A ZOLTÁS!

Most már ő is tudja hogy mi a kamu meg mi a halálos. Aki szeretné kövesse őt!

Amúgy meg egészséges, harmincas -negyvenes oltott ember nem halt meg még covidban soha! Ugyanilyen oltatlant meg többet is ismerek. Ez ilyen.

2022. jan. 28. 23:57
 68/74 anonim ***** válasza:
100%
Gödényista szerinted be volt oltva?? Gondolkodni kéne.. Nagyon max papíron..
2022. jan. 29. 13:39
 69/74 anonim ***** válasza:
67%
A "vicc", hogy Gödény meg be van oltva, háromszor is.
2022. jan. 29. 15:15
 70/74 anonim ***** válasza:
55%

#66, 67

Oltásszkeptikus vagyok. Mármint úgy általában az oltásokat nek ellenzem, de ezek a Covid elleni oltások félresikerült valamik. Nem is vakcinák ezek hivatalosan, hanem génterápiás készítmények. Nem védenek 4 hónapnál tovább, rettenetesen szűk spektrumon hatnak, a mutációk azonnal hatástalanná teszik őket.

A mellékhatások szörnyűek és pont azokat viszik el, akikre a vírus maga alig lenne veszélyes. Egy ismerősöm fia idegrendszeri tünetekkel, szívizomgyulladással küzdött a Pfizer vakcina után, majd a vége gégemetszés lett. Most már túléli, de tönkretette az oltás. És a Pfizer még a biztonságosabbak közül való. 22 éves életerős egyetemista fiú.

Még egyszer: az oltásokkal szemben szkeptikus vagyok, én megkaptam két dózis Pfizer vakcinát. A második után nekem is vese, szívizom-gyulladás, testszerte fájdalom, rettenetesen magas vérnyomás, idegrendszeri tünetek jelentkeztek. Valószínűleg azért is, mert a második adagnál az eü dolgozó nem szívta vissza a fecskendőt, lehet, hogy nem csak izomba, hanem véráramba nyomta az oltást.

A jobb oltások (Pfizer, Moderna), jó eséllyel védenek a Covid okozta halál ellen, ami amúgy a fertőzöttek pár tized százalékát érintené. 70+ éves, krónikus betegeknek én is beadatnám az oltást. Gyerekeknek nem. Fiataloknál azoknak, akik cukorbetegek, szívbetegek, esetleg a kórosan elhízottaknak. Szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy ennyi embernek be kellett-e adni az oltást. Összességében nem alakult ki sehol a világon immunitás a társadalomban, ott se, ahol szinte mindenkit beoltottak. 3-4 hónapig tart a csoda.

2022. jan. 29. 15:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!