Most Csollány Szilveszter be volt oltva vagy nem?
Valószínűleg nem alakult ki Csollánynál az immunitás. Ha be is lett oltva, hamar utána elkapta a vírust.
Nem hiszem, hogy megússza, a magyar kórházakban elég rosszak a Covid-betegek esélyei. Elég megnézni a halálozási statisztikákat, Magyarországon mindig is kockázatos volt kórházba kerülni, sok volt a kórházi fertőzés, orvosok lesz@rják az embert, ápolók csak csúszópénzért cserélnek ágytálat, pelenkát. Most nagy hősöknek állítják be őket, de sajnos nekem és családomnak van tapasztalata több egyetemi klinikával is (ami az orvoslás csúcsa kellene hog, legyen). Most Covid idején még rosszabb lehet a helyzet. Részben magyar emberek rossz általános egészségi állapota miatt, részben a hírhedt magyar egészségügyi viszonyok miatt.
"Hadd ne higyjem el,,hogy az utolsó kettő pont immunológus"
Vagy lehet, hogy csak olvasni tudnak? Bár én nem találtam meg letölthető formában a google-ön, de ha nekik megvan, akkor csak értőn el kell olvasni, ami le van írva. _Ha_ igaz az, amit a második ír, akkor az elsőnek nem megy az értő olvasás. És ami még rosszabb, _ha_ igaz, amit a második ír, akkor hülyeséget terjeszt.
A "ráoltatas" is gödényi marhaság.
Semmi bajod nem lesz az oltastól, ha covidosan kapod, csak kár beléd, mert ilyenkor semmit nem használ, de ártani nem fog.
25: Mar ertem miert van ennyi fanatikusa Godenynek. Az ilyenek miatt,mint te. Meg az olyan ossze vissza hablatyolok miatt mind bolondkoi, meg mengele.
Ember! Logika! alapszintu!
1.) Ha valakit beoltanak, a szervezet reagal. Ez a dolga. Legyartja, vagy megkapja a jol ismert "tuskeket", aztan az immunrendszer elkezd ellene dolgozni.
Vedd ugy mondjuk, hogy az adott szemely immunrendszer-potencialja 100%. Azaz a maximum, amit ki tud hozni magabol.
Tehat, ha az oltasra elkezd reagalni, nem 100% marad.
Mivel reagal ra, lekoti, stb kevesebb lesz,mint 100%. Azt nem tudom,hogy hany %at koti le, nyilvan egyenfuggo, mennyire intelligens az immunrendszer, milyen a belmikrobiom diverzitasa(fajgazdagsaga),stb.
2.) Ha kozben meg covidos is, ott is vannak tuskek,az egesz aktiv virussal. Ha oltast is kap, az immunrendszernek kevesebb eselye lesz legyozni,hiszen hatranybol indul. Hatranybol indul, ahhoz hasonlitva, ahhoz az esethez, amikor eppen nem foglalkozik az oltassal kapott tuskekkel is.
Konkluzio: Ha valaki covidos es raoltanak VAGY covidos es influenzas VAGY influenzas es raoltanak covid oltassal akkor tobb dolga van az immunrendszernek, mintha csak 1-gyel kene foglalkoznia. Csak az aktiv virussal VAGY az inaktivalt virussal.
Latom egyebkent gyonyoru onjelolt dezinformatorokat gyartott le a media, akik mar a totalisan LOGIKUSAN gondolkodo es kerdezo embereket is godenyistaznak.
Akik szerint nem számít, hogy covidosan oltakozunk, azokhoz szól a kérdésem főként.
Őszintén kérdezem, egy 10 éves gyermek anyjaként. Tényleg, kötekedés nélkül szeretném tudni, megérteni.
Az életkorhoz kötött oltásokat kizárólag akkor adta be a gyerekorvos, ha előtte megvizsgálta a gyereket, és egészségesnek találta. Ha beteg volt, akkor halasztottuk az oltás, két hét múlva lehetett újra menni. Most miért nem vizsgálják meg az oltás előtt állókat?
Minden kötelező oltást megkapott a gyerek természetesen, sőt néhány fizetős, ajánlottat is. Semmit nem írattak velem alá, még szülői hozzájárulást, semmit a világon, csak az ajánlott oltásoknál. A covid elleni oltásnál miért íratnak alá az oltás előtt állókkal egy nyilatkozatot?
Eskü, kötekedés nélkül kérdezem, nem vagyok híve semmilyen konteóknak, azt se tudom, ki az a G-betűs akárki, akit itt emlegetnek.
"Semmit nem írattak velem alá, még szülői hozzájárulást, semmit a világon, csak az ajánlott oltásoknál."
Érdekes, két gyerekkel 4 védőnőnk volt 3 külön városban, mégis alá kellett írnom minden egyes oltásuk előtt, pont kivéve a fizetősöket, hogy megértettem a tájékoztatást.
A covid elleninél pedig pont nem. Ott csak a saját állapotodról nyilatkozol, nem az oltásról.
"Az életkorhoz kötött oltásokat kizárólag akkor adta be a gyerekorvos, ha előtte megvizsgálta a gyereket, és egészségesnek találta."
A covid ellenit se adják be, ha nyilvánvalóan tünetes beteg valaki. Sőt, rajta is van a kérdőíven, hogy 4 héten belül volt-e bármilyen betegsége.
Tünetmentesen nincs mit mérlegelni, mivel 1, az antigén gyorsteszt csak tünetes fertőzés esetén lesz pozitív, mert akkor éri el a kimutatható számot a minta; 2, a PCR az oltás pillanatában értékelhetetlen, mert nincs azonnal eredménye. Ha előre elvégzi vki, még megfertőződhet az oltásig.
De a ráoltás orvosi szempontból tényleg ártalmatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!