Most Csollány Szilveszter be volt oltva vagy nem?
Figyelt kérdés
2021. dec. 8. 09:35
51/74 anonim válasza:
Igen sajnos... Ha továbbra sem hisz, én le tudom neki fotózni úgy, hogy lássa, egy papíron van a két oldal, ha pedig akkor sem hisz, akkor jöjjön el velem személyesen Óbudára, és közölje a magáét az ottaniakkal. Egyébként őszintén szólva nem lep meg, ami itt a GYK-n megy az egy értelmi pöcegödör.
52/74 anonim válasza:
Egyébként beszédes ez a gyerekesség is, hogy miután kiderült, hogy tévesen vádolt és gyalázott, csak pirosozni tud bőszen. Egy felnőtt ember legalább arra a szintre eljutna, hogy létezik a magáén kívül is másik igazság, és elgondolkodna. Na mindegy, nagyon szívesen fotózom le a papírt fény alatt is, hogy lássa, mi így kaptuk meg, és szintén szívesen megyek vele vissza Óbudára, nyugodtan keressen meg privátban.
53/74 anonim válasza:
A kötekedő válaszolónak, aki szerint covidosan is nyugodtan lehet menni felvenni az oltást:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__immunrendszer-ferto..
55/74 anonim válasza:
#54, benne van a cikkekben, hogy 2 oltása volt mindkét hírességnek.
Nagyon sajnálom őket, szerencsére Aranyosi már túl van rajta!
56/74 anonim válasza:
55. Túl van de mégis bekerült.
57/74 anonim válasza:
#56 ne már!!! Hol láttad, lemaradtam? Nagyon csípem Aranyosit!
58/74 anonim válasza:
57.
54 hozzászólásnál van linkbe
60/74 anonim válasza:
Csak az a baj, hogy 1, Lehota vírusszkeptikus; 2, hivatalosan nem tudhatja, nem bányászhat az eeszt-ben számara idegenek oltási adatai között,
Így megkérdőjelezhető az információ hitelessége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!