Ilyen sok a homoszexuális politikus az ellenzék sorai között?
Pár képet láttam a Pride-ről a híradóban.
A Fekete Győrről már régen köztudott, hogy homoszex, de a Torday Bence az nem volt számomra ismert, sem a Dobrev, bár az mondjuk úgy is néz ki, a Kunhalmi meg meglepetés volt a számomra, hogy leszbikus.
Nem néztem sokáig, mert engem undorít, de az érdekelne, kiről derült ez még ki feketén-fehéren?
Az hogy meddig pedofil, mettől homoszexuális, csak a korhatáron múlik és úgy tűnik, elkerülte a figyelmed, hogy nemrégiben kitolták a korhatárokat az ifjúságvédelmi törvénnyel, vagyis van olyan korosztály, ami eddig homoszexuális besorolással volt, de mára pedofil lett, mert a tevékenység hasonló, csak a kor mértéke különbözteti meg.
Kaletát még az előző politikai erő alatt nevezték ki, a külügy hierarchiája nem teljesen követi a politikai változásokat, csak bizonyos szint felett.
A keresztények és a prostik nem tartoznak ide, én például ateista vagyok és nem voltam még prostival, erre sosem költöttem volna pénzt, nélküle is boldogultam sokkal minőségibb kapcsolatban. Az egy más téma, ehhez semmi köze nincs.
Aki a homoszexuálisok szekerét tolja hetero létére, az vagy maga is latens homo, vagy idióta, politikusnak alkalmatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!