Megvagytok elégedve a jelenlegi politikusokkal?
Figyelt kérdés
Itt gondolok a fideszesekre és az ellenzékiekre is. Nem gondoljátok, hogy ezt az egész rakás szemetet el kellene végre takarítani és végre, nem a régi kommunisták, meg a rendszerváltás során teret nyert álkeresztény, álnemzeti fideszt kellene hallgatni, a parlament.2021. júl. 23. 21:48
1/15 anonim válasza:
a fidesz csak a baloldal szerint álnemzeti és álkeresztény
mondjuk érdekes, hogy miért épp ők azok akik definiálni akarják ezeket a fogalmakat
2/15 anonim válasza:
Én Orbánt utálom; a többit lesz@rom.
3/15 anonim válasza:
Igazából egyik ellenzéki politikussal sem vagyok megelégedve, pláne Gyurcsánnyal nem, de a fideszes politikusokat utálok toronymagasan mindközül.
5/15 anonim válasza:
Orbánt lehet utálni vagy szeretni, de attól még a balo9ldal kutyaütő bohócokkal van tele.
7/15 anonim válasza:
A fidesz az egyetemes definíció szerint nem keresztény, és pont nem az ellenzék akarja definiálni, hanem már létező definíciót használják és rámutatnak, hogy a fidesz nem az.
8/15 anonim válasza:
Nekem a tenger jut róluk eszembe. Hányingerem van tőlük.
9/15 anonim válasza:
A kormánypártiakkal nagyjából igen. Az ellenzékieknél kéne egy ellenzékváltás. Vona és Schiffer is jobb volt, mint akik most vannak.
10/15 anonim válasza:
Vona és Schiffer a két löttyedt pöcsű nyálgép: kizárólag Orbánnak voltak jók, de ahhoz is hülyék voltak, hogy ezt felismerjék!
Vona - ha több az esze mint a büszkesége - megakadályozhatta volna az idióták 2/3-át...
De nem tette.
Ennek lelkesedsz, kiscsíra?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!