Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ilyen sok a homoszexuális...

Ilyen sok a homoszexuális politikus az ellenzék sorai között?

Figyelt kérdés

Pár képet láttam a Pride-ről a híradóban.

A Fekete Győrről már régen köztudott, hogy homoszex, de a Torday Bence az nem volt számomra ismert, sem a Dobrev, bár az mondjuk úgy is néz ki, a Kunhalmi meg meglepetés volt a számomra, hogy leszbikus.

Nem néztem sokáig, mert engem undorít, de az érdekelne, kiről derült ez még ki feketén-fehéren?

2021. júl. 25. 09:28
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
73%

20: a melegség miért deviancia? Úgy születik az ember, nem tehet róla, ahogy nem tehet a bőrszínéről. Még ha azt is mondod, hogy betegség(amivel nem értek egyet): tehet az ember arról hogy beteg lesz? Tehet róla a rákos?

Senki nem választja azt, hogy meleg lesz, ez nem választás kérdése.

Egy csoportnyi ember, akik között vannak normálisak, feltűnési viszketegséggel küzdők, kedvesek, bunkók, adakozók, kapzsik, jók, rosszak, mint minden más embercsoportban.

2021. júl. 25. 13:45
 22/33 A kérdező kommentje:
A szadista és a mazochista, meg a többi fíliás, ális, deviáns is úgy születik.
2021. júl. 25. 13:50
 23/33 anonim ***** válasza:
62%

22: Minek a részegeket hozod fel(akiknél ez választás) ha aztán a parafília kártyát akarod kihozni?

A homoszexualitás hivatalosan nem tartozik a parafíliák közé.

2021. júl. 25. 14:04
 24/33 A kérdező kommentje:
Pedig az, deviancia.
2021. júl. 25. 14:05
 25/33 A kérdező kommentje:
Mellesleg az alkoholizmus, vagy a narkotizmus sem választás kérdése, mondjuk annak csak a hajlamával lehet születni, de szerintem ugyanez van a homoszexualitással, jórészt tanult viselkedés, születési hajlammal.
2021. júl. 25. 14:07
 26/33 anonim ***** válasza:
61%

24: az mert én azt mondtam. Wow.

25: Óh tényleg? Mert az elmúlt évek kutatásai rohadtul nem ezt muntatják. Szigorúan heteró, konzervatív családban hogy lesz meleg gyerek, ha tanult "viselkedés"?

2021. júl. 25. 14:10
 27/33 A kérdező kommentje:

Dehogynem lesz, erre mutat a komoly terjedése a homoszexualitásnak.

Megrontás, vagy beavatás főleg fiatal korban fordul elő, a nemi érés előtt, van erről egy csomó írás, illetve volt, mert mára a zömét eltüntették a buzák.

2021. júl. 25. 14:15
 28/33 anonim ***** válasza:
70%
Ennyire olvasott vagy a témában? Akkor ki a látens homi? :D Amúgy gyenge provokátor vagy, a fityesz már ide is küldi az agyhalott bérkommentelőit?
2021. júl. 25. 14:33
 29/33 A kérdező kommentje:
A homoszexualitás nem öröklődhet genetikusan, mert nem sok homoszexuálisról hallottam, akiknek gyermekeik vannak, marad a tanult viselkedés, hiszen egyetlen homoszexuálisnak sem azok a szülei.
2021. júl. 25. 16:46
 30/33 anonim ***** válasza:
47%

Szájer is balos? Ez új!

Amúgy meg a melegek még mindig kevésbé gázosak mint a pedofilok (hopp, Kaleta, hopp) vagy azok akik keresztény értékekről papolnak aztán nős gyerekes emberként prostikkal kefélnek egy yachton...

Nem mellesleg azzal hogy egy politikus szolidaritásból vagy akár csak szimplán helyezkedés miatt kiáll a melegek mellett, az még nem egyenlő azzal hogy ő is meleg...

2021. júl. 25. 20:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!