Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ilyen sok a homoszexuális...

Ilyen sok a homoszexuális politikus az ellenzék sorai között?

Figyelt kérdés

Pár képet láttam a Pride-ről a híradóban.

A Fekete Győrről már régen köztudott, hogy homoszex, de a Torday Bence az nem volt számomra ismert, sem a Dobrev, bár az mondjuk úgy is néz ki, a Kunhalmi meg meglepetés volt a számomra, hogy leszbikus.

Nem néztem sokáig, mert engem undorít, de az érdekelne, kiről derült ez még ki feketén-fehéren?

2021. júl. 25. 09:28
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
81%

Nem.

Inkább csak a homoszexuálisok szavazataira hajtó politikus sok.

A baloldal mindenütt a kisebbségekkel akarja megnyerni a választásokat.Washingtontól Athénig.

2021. júl. 25. 09:29
 2/33 anonim ***** válasza:
77%

😂😂😂 a kérdésed.

Azok kegalább nem papolnak a keresztényi, szent családi összetartozásról, mint Viktorotok😱.

2021. júl. 25. 09:33
 3/33 A kérdező kommentje:

N1

Nem hiszem, hogy a homoszexuálisok szavazatáért ment volna csupán ki, biztosan többet veszít el, mint amennyit megnyer ezzel.

2021. júl. 25. 09:34
 4/33 anonim ***** válasza:
69%
Nem, csak a politikai okokból vannak kint. A Fideszben ugyan annyi (vagy több) a meleg. Csak ők nem mernek kimenni. Szájerrel is mi lett, miután kiderült róla? A neve is tabutéma az állampártnál, pedig az alkot... akarom mondani alaptörvényünk egyik alkotója. Egyetlen bűne, hogy meleg. (nem, drogok, vagy kijárási tilalom megsértése miatt nem basznak ki senkit, Deutsch mai napig tag, pedig nyíltan drogos)
2021. júl. 25. 09:36
 5/33 anonim ***** válasza:
35%

Fekete - Győr már kijelentette, ha a baloldal nyer, akkor engedélyezni fogják a melegházasságot meg hogy az azonos nemű párok, transz nemű párok is fogadhassanak örökbe gyereket...

Továbbá, a politikában is bőven lesznek transzneműek meg a saját nemükhöz vonzódó politikusok...

Tehát, az összes LMBTQ - s sz.rságot engedélyezni fogják itthon...

Isten óvjon minket, hogy ezek nyerjenek! Inkább Orbán maradjon százszor, mint ezek a liberális hulladékok!

2021. júl. 25. 09:38
 6/33 A kérdező kommentje:

Nem tudom, nekem az jött le a Szájer botrányból, hogy maga a botrányhős lépett ki, mert elszégyellte magát, de ha kirúgták, az is azt jelentené, hogy ott azért kevesebb a homokozó, mert nem tűrik meg a devianciát.

Egyébként akár homokos egy ilyen politikus, akár nem, az kiderült, hogy teljes mellszélességgel támogatja az LMBT őrületet és szerintem ez annyira visszataszító, hogy politikus csak bukhat vele, ezért szinte tutira veszem, hogy érdekelt is benne.

2021. júl. 25. 09:43
 7/33 meszike91 ***** válasza:
100%
Nem csak homoszexuálisok vannak a prálydon. Én egyedül Ungár Petiről tudok, ő meg a fideszes Schmidt Mariska kicsi fia.
2021. júl. 25. 10:52
 8/33 anonim ***** válasza:
93%
A Pridera nem csak melegek járnak ki, elég sok heteró is van akik szolidaritás képpen vannak ott vagy mert egy családtagjukkal/barátjukkal mentek stb. Politikusok nyilván kimennek mert lehet kampányolni és szavazatot szerezni.
2021. júl. 25. 11:11
 9/33 A kérdező kommentje:

Szavazatot főleg veszteni lehet.

Szerintem a heterókban is kell lennie egy töltettel, legalább a biszex vonalig, megjegyzem itt már a szimpátia is gyanús, azt jelenti, kacérkodik a gondolattal, vagyis a Pride-on megjelenők egytől egyig homokosok, esetleg más stádiumban.

2021. júl. 25. 11:24
 10/33 anonim ***** válasza:
92%
9: ez úgy ahogy van hülyeség. Voltam kint Prideon évvekkel ezelőtt, heteró voltam és vagyok. Nem olyan nagy szám az a Pride hogy csak az képes ottmaradni aki nem heteró mert az igazi heteróknak kibírhatatlan.
2021. júl. 25. 11:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!