Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ilyen sok a homoszexuális...

Ilyen sok a homoszexuális politikus az ellenzék sorai között?

Figyelt kérdés

Pár képet láttam a Pride-ről a híradóban.

A Fekete Győrről már régen köztudott, hogy homoszex, de a Torday Bence az nem volt számomra ismert, sem a Dobrev, bár az mondjuk úgy is néz ki, a Kunhalmi meg meglepetés volt a számomra, hogy leszbikus.

Nem néztem sokáig, mert engem undorít, de az érdekelne, kiről derült ez még ki feketén-fehéren?

2021. júl. 25. 09:28
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

Akkor benned is van egy vonóval, ha képes voltál egy gyékényen érulni ezekkel.

Ki volt ott még politikus?

2021. júl. 25. 11:39
 12/33 anonim ***** válasza:
100%

11: képzeld el az ember képes meleg egyén közelébe tartózkodni, sőt barátkozni is vele heteróként is. Nem Star Wars ez hogy energiafalat húznak maguk köré a melegek és ha heteró lép bele elhányják magukat.

Jópár évvel ezelőtt voltam tini koromban. Ha voltak is politikusok ott én nem arra figyeltem, elvoltam a barátaimmal.

2021. júl. 25. 11:44
 13/33 anonim ***** válasza:
88%
A kérdező most azt próbálja elérni, hogy szégyellje magát minden heteró, aki kint volt a pride-on. Én most nem voltam, mert ebben a melegben inkább vízpartra mentem. De jővőre lehet kint leszek. Üdv, egy heteró.
2021. júl. 25. 12:24
 14/33 A kérdező kommentje:

Jó élvezkedést!

Pfű.

2021. júl. 25. 12:26
 15/33 anonim ***** válasza:
78%
Te az egyik nácica vagy, aki a kordon mögött volt?
2021. júl. 25. 12:40
 16/33 A kérdező kommentje:

Dehogyis mennék én ilyennek a közelébe is!

Egyébként sem érdekel semmi annyira, hogy felvonuljak, vagy tüntessek, pláne ilyen degenerált dolog.

2021. júl. 25. 12:44
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

#15 ne álmodj, csak képeken látott felvonulást, összevágott felvételeken, ahol azt a 100-ból 1 túltolt feltűnési viszketegséges egyént mutogatják, akik tényleg közízlést sértő hacukában jelenik meg polgárpukkasztás céljából.

A tömeg nagy részéről nem lehet megmondani, hogy ki meleg, és ki az aki csak támogató szándékkal vesz részt, de hetero. Nincs az emberek homlokára tetoválva a szexuális irányultságuk.

2021. júl. 25. 12:49
 18/33 A kérdező kommentje:

De én tényleg nem értem ezt!

Támogató!

Miért támogatna valaki ilyen beteg dolgot, ha maga is nem hajlana rá?!

Azt mondják, - szimpatizáns.

Naná, ha szimpatizál vele, akkor már félbuza.

2021. júl. 25. 12:59
 19/33 anonim ***** válasza:
78%
18: képzeld tudom a rákosok segítését is támogatni anélkül hogy rákos lennék. Fehéren is tudom a kisebbségeket támogatni és nem barnul be a bőröm. Az erőszak áldozatait is tudom támogatni anélkül hogy megerőszakoltak volna. Elég fejletlen empátiára utal hogy képtelen vagy együtt érezni valakivel aki egy kicsit is különbözik tőled.
2021. júl. 25. 13:10
 20/33 A kérdező kommentje:

Ezek nem jó példák, ezeket mindenki tudja, mert nem devianciák.

A részegeket támogatod e?

A narkósokat?

A szadistákat?

A mazochistákat?

Az egész lmbt ilyesmikből áll.

2021. júl. 25. 13:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!