Mikor utazik avramlatosca Marbellára?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 18. 07:11
41/48 anonim válasza:
Ez a "kisebb" derék gyakorlatilag ugyanekkora volt a Paloma szülinapi buliján is. Megkötös rózsaszín tunika szoknya volt rajta.
44/48 anonim válasza:
Nekem nagy csalódás. Azt hittem, hogy bomba lesz a műtét után! De ugyan ugy egy hatalmas testet látok, amorf derékkal... A pelenka seggét meg hagyjuk... Eszméletlen, ezert milliókat kiadni. Ez eleg sz@r befektetes volt
45/48 anonim válasza:
Elképesztő milyen káros mintát mutat a fiataloknak! Személyi edző és táplálkozási tanácsadóként, azt mondom, hogy egy hazugság, amiről beszél. Mi az, hogy nem lehet rendbe hozni egy alakot, sőt formálni? Hogy mondhat ilyet, ha fogalma sincs az egészről? Ahogy elnéztem sosem egy egészségesen táplálkozó ember volt. Mint influenszer, youtuber példát kellene, hogy mutass. Nem arra ösztönözni a fiatalokat, hogy nincs más megoldás, ha valakinek olyan a teste mint a tied, mint a műtét. Nagyon szépen elszeretnéd tusolni igazából azt, hogy lusta voltál tenni azért, hogy változtasa magadon. Ha a ketto étrendet követed drágám, már azért kb 8-9 kilót leadhattál volna. Szóval ne gondold azt, hogy mindenkit hülyének nezhetsz. Igazabol sajnálom, hogy magadat járatod le ezekkel a kijelentéseiddel. Ea úgy gondolod megérte? Nem voltál egy kicsit túlsúlyos ehhez a műtéthez? Legalább hazudtad volna azt a követőidnek, hogy megpróbáltál edzeni és nem sikerült elérned a megálmodott formát. Vagy csak szimplán elég annyi, hogy sz@rsz bele az egészséges életmódba és ez volt a legkönnyebb. Hogy jössz te ahhoz, hogy ilyeneket állíts fiataloknak? Igen is lehet homokóra alakot elérni egészségesen!! Sok meló, egy-két év minimum, de meglehet csinálni BÁRKINEK! Szégyeld magad, hogy tudás nélkül mondasz h.lyeségeket!
46/48 anonim válasza:
Gyönyörűen lerombolt maga körül mindent. A csatornája ígéretesnek indult. De ahogy eltűnt a tartalom és előtérbe került ő, úgy vált számomra egyre világosabbá, hogy nem egy egészséges ember. Most sikerült a testét is szétcseszni milliókért. Nincs már lejjebb, de feljebb se, mert mások közben beelőzték, akikre én is feliratkoztam és minőséget tesznek az asztalra. Ő már nem fogja tudni felvenni a versenyt.
47/48 anonim válasza:
Én is néztem a képeit, de ugye ez a fenék nem a végleges forma? Mármint miért van belapulva? Én arra gondolok, hogy valami erős kötés miatt, ami majd lekerül.
48/48 anonim válasza:
Szerintem a feneke őt tükrözi 😂 kamu horpadt segg kamugucci papuccsal. Olyan ez a nő, mint mikor a kínai piacon setalgatsz 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!