Milyen Avram könyve?
#2 rosszat lehet írni róla normálisan megfogalmazás de akkor pontosítok neked. Az hogy szidod az anyját mert milyen hülyeség stb ez a könyv arra nem vagyok kíváncsi. Normális kultúrált választ írj légyszíves.
#3 Nem hiszem hogy csak gyerekekre utazna hisz láttam sok felnőtt veszi a könyvét. Persze nem kötelesek megvenni a könyvet, itt a szülő felelőssége hogy a gyerek mire költi a pénzét. Persze nem köteles elmondani hogy mire költi de szerintem nem plasztikára. Neki is van egy kislánya akit el kell látniuk.
Nekem ismerősöm leszedte Torrentről, mikor még lehetett és megmutatta nekem, mert érdekelt. Őszintén? Nem nagy durranás. Szép színes és könyv változatába biztos mutatósabb, mint E-bookban. De a tartalma... a tartalmával van itt a baj. Sok olyan választ láttam GYK, ahol azt írják, hogy nagyon kevés benne az írás. Nos, igen. Mármint hogyha ahhoz viszonyítjuk, hogy 5100 ft kér el érte, akkor NAGYON kevés benne a szöveg. Ha mondjuk 1000-1500 kért volna, az máris normálisabb ár lett volna, mert 1. első könyv, nem biztos hogy jó lesz és 2. akkor nem is hördültek volna fel olyan sokan.
A könyv nagy része olyan mondatokból áll, amit már 1000+ hallottam interneten, arról ne is beszéljünk, hogy csomó olyan oldal van, ahol magadnak kell kitöltsd a könyvet, ahol olyan kérdésekre válaszolsz, amit te saját magadban is fel tudsz tenni.
Szóval, érdemes megvenni mondjuk 1000-1500 ft? Igen, szép színes, igaz, semmit mondó szövegek vannak benne, de ha egyszer elolvasod, éppen nem hülyülsz meg tőle, de nem is okosodsz. Jó porfogónak és hogy díszítse a könyvespolcot.
Érdemes megvenni a jelenlegi áráért, azaz 5100 ft? Nem. Szerintem sokba is kerül, csomó pszichologikusnak és tudósnak a könyve sokkal jobb és sokkal olcsóbb. És ő, könyvként próbálta eladni, de ne lepődjél meg, ha esetleg munkafüzet fog érkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!