Mikor utazik avramlatosca Marbellára?
A napokban törtölték az oldalt.
Mit lopott vagy miben hazudik?
Olvastam valahol hogy a parja is csunyan beszel vele es ki is volt teve posztban.
Nekem az jutott eszembe, hogy ha ez a műtét közel 4 millió. Akkor egy teljes test, arc, tökéletes insta modell kategória, simán van bő 20 milla. Amikor a cicidtől, a hasadig, az orrodon át minden tökéletes. Azért ez elég érdekes egy albérletben lakó anyuka részéről. Ha veszel a gyerekeknek egy lakást és kiadod, még annak is több értelme van, mint milliókat eltapsolni feleslegesen. Mikor a gyereked kirepulne, meg szettarod a kezed, hogy hát kincsem a testembe fektettem a milliókat.
Szvsz így önmagában ez a műtét felesleges hülyeség volt. Semmit nem javított az összképen. Arról nem is beszélve, hogy szerintem is el lett rontva. Egyáltalán nem áll szépen az a popó. Ne felejtsük el, hogy az izmos kerek fenék soha nem fog lelógni és nem lesz göröngyös. Jó kérdés, hogy a beépített zsír, hogy tud elsimulni, beépülni. Ez hónapok alatt fog kiderülni.
Soha nem adnék ki 4 milliót erre. Szerintem a legjobb az lett volna, ha lefogy. De ha most ő elkezd fogyni, fogy a segg zsír is vele? Valamennyire biztos. Akkor meg egy megereszkedett logós valag lesz belőle. Ugyanúgy hordhatja az összetartó fehérneműt alá.
Ha ennyire műtét, akkor a helyes út, így nézett volna ki: gyerekek megszülese, lefogyas és aztán konzultáció. Homokóra alakot szeretnék, mit kellene tenni. Has, cici, fenék. Most gyakorlatilag ugyanúgy egy tehén fílingem van, mint ahogy Norbi mondta, aki döntő léptekkel.. amúgy utálom Norbit. Avramot bizonyos dolgokban én is kedvelem. De van jó pár terület, lopás, műtét, szépség felfogás. Ezek nagyon távol állnak tőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!