Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mikor utazik avramlatosca...

Mikor utazik avramlatosca Marbellára?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 18. 07:11
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
51%
9es, lehet tudni melyik oldal ez? Vagy ha nem akkor légyszi küldd el privátban mert érdekelne, köszönöm :)
2021. ápr. 19. 20:13
 12/48 anonim ***** válasza:
64%
Fenn van ugyanúgy instán, a nevét írd be és könyv van a kezében.
2021. ápr. 19. 20:17
 13/48 anonim ***** válasza:
Valaki küldje át légyszi ezt az insta oldalt.Nem találom...
2021. máj. 6. 11:25
 14/48 anonim válasza:
41%

A napokban törtölték az oldalt.

2021. máj. 6. 15:55
 15/48 anonim ***** válasza:

Mit lopott vagy miben hazudik?

Olvastam valahol hogy a parja is csunyan beszel vele es ki is volt teve posztban.

2021. máj. 10. 22:02
 16/48 anonim ***** válasza:
100%
Karácsony előtt volt a lopós sztori, tudom, mert én követem. Az kissé gáz volt, de lépjünk tovább a műtétre. Körül belül 3 milla volt a műtét, és, hogy nézz ki? Egyszerűen nem akarom megbántani, hogy beírjam neki, hogy most mi változott? A tilos hozzám érni videojarol beszélek. Elől nézetből egy brutális csipő, amikor az elején oldalra dől, meg bevan lapulva a fenek oldala. Eszméletlen milyen ocsmány lett, es ennek orul? Ezert adott ki ennyi pénzt? Hát én azt hittem, hogy olyan teste lesz, hogy ámulni fogok. ERRE FEL FELRAKTÁK A HÁTÁRA A SEGGÉT, AMI A JOBB OLDALAN BELAPULT. Fuuu gyerekek kegyetlen! És annyira nem birom, ahogy irják milyen jo lett, pedig tudom, hogy mások is látják a hibát. Csak az idegesit, hogy nem oszintek, es adjak ala a lovat. Persze ez meg lehet változhat, lehet, hogy még bevan dagadva. De ha nem mondja es nem közli, hogy műtottek, akkor en nem látok változást, csak annyit, hogy jókora csípője lett, ami előnytelen. Es van ott a fenekére valami oldalról lapos pelenka rakva. Kesz szegyen ez az orvos, hogy nem csinálta meg normálisan neki... Remelem, ha nem lesz bedagadva azt mondhatja, hogy megérte ennxi penzt kiadni. De hat most, elvagyok ajulva, hogy kb semmi nem tortent vele. Szegeny mint egy pelenkas debil! Bocsi Avram, kedvellek, de nagyon nem lett jo!!
2021. máj. 11. 08:36
 17/48 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az jutott eszembe, hogy ha ez a műtét közel 4 millió. Akkor egy teljes test, arc, tökéletes insta modell kategória, simán van bő 20 milla. Amikor a cicidtől, a hasadig, az orrodon át minden tökéletes. Azért ez elég érdekes egy albérletben lakó anyuka részéről. Ha veszel a gyerekeknek egy lakást és kiadod, még annak is több értelme van, mint milliókat eltapsolni feleslegesen. Mikor a gyereked kirepulne, meg szettarod a kezed, hogy hát kincsem a testembe fektettem a milliókat.

Szvsz így önmagában ez a műtét felesleges hülyeség volt. Semmit nem javított az összképen. Arról nem is beszélve, hogy szerintem is el lett rontva. Egyáltalán nem áll szépen az a popó. Ne felejtsük el, hogy az izmos kerek fenék soha nem fog lelógni és nem lesz göröngyös. Jó kérdés, hogy a beépített zsír, hogy tud elsimulni, beépülni. Ez hónapok alatt fog kiderülni.

Soha nem adnék ki 4 milliót erre. Szerintem a legjobb az lett volna, ha lefogy. De ha most ő elkezd fogyni, fogy a segg zsír is vele? Valamennyire biztos. Akkor meg egy megereszkedett logós valag lesz belőle. Ugyanúgy hordhatja az összetartó fehérneműt alá.

Ha ennyire műtét, akkor a helyes út, így nézett volna ki: gyerekek megszülese, lefogyas és aztán konzultáció. Homokóra alakot szeretnék, mit kellene tenni. Has, cici, fenék. Most gyakorlatilag ugyanúgy egy tehén fílingem van, mint ahogy Norbi mondta, aki döntő léptekkel.. amúgy utálom Norbit. Avramot bizonyos dolgokban én is kedvelem. De van jó pár terület, lopás, műtét, szépség felfogás. Ezek nagyon távol állnak tőlem.

2021. máj. 11. 09:54
 18/48 anonim ***** válasza:
100%
Én is igy latom , eloszor fogyni kellett volna, mert igy meg nagyobb darab szerencsétlen es olyan mintha kidobott volna ennyi pénzt a semmire. A szeles csipotol meg nagyobbnak nez ki, a fenek meg szörnyű oldalról. Nekem elotte jobban tetszett es amikor vékony volt.
2021. máj. 11. 11:34
 19/48 anonim ***** válasza:
68%
Én is ugy voltam vele; hogy csak nekem furcsa az alakja?! Hat remélje, hogy még sokat fog alakulni; mert ilyen alakot bárhol látok egy szeles csipőjű combos, fenekes nőnél! Nekem nem tetszik az ilyen alak. Bár vannak az Ashalni dokinál nagyon szép munkák, de azok vékony; csinos nők. És ezt most nem megbántásból mondom; mert nem lehet mindenki csinos. Csak ez igy egyenlőre nem sikerult jónak tunik
2021. máj. 11. 12:28
 20/48 anonim ***** válasza:
59%
Egész biztos, hogy a fogyással kellene kezdeni ilyenkor. Most ha egy kicsit is fogyni fog, gondolom a konyhás néni karokat nem akarja megtartani, akkor lógni fog a segge is. Szerintem nincs undorítóbb egy logó, narancsbőrös zsír seggnel. Tegnap olyan helyen jártam, ahol sok nő volt. Minden második nő ilyen alkattal, totál lekonyulva közlekedik. El nem tudom hinni, hogy Attila most erre bukik. Akkor ezek az 50-60-70 éves konyhás nők is bejönnek neki? Hát rémisztő ez az egész jelenség. Anyós lennék, én is felhúznám a szemöldököm, hogy ez a nő az összes pénzt elköltené plasztikára. Én nem kedvelem őt, de nem ezért, hanem a lopásos, hazug dolgok miatt csalódás..
2021. máj. 11. 13:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!