Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mikor utazik avramlatosca...

Mikor utazik avramlatosca Marbellára?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 18. 07:11
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
Hát igen, igazad van! De mindenki azt csinál a testével, amit akar. Ha meg is bánja/bánta, szinte biztos, hogy nem fogja elmondani.
2021. máj. 11. 13:34
 22/48 anonim ***** válasza:
96%
Ez a konyhasneni kar miert kell? Én sem vagyok nádszál. Nem mindenkinek csak a "tokeletes"nok jonnek be. Ugy látszik, hogy te tokeletes tesstel es bőrrel rendelkezel!!! Orulj neki, hogy ilyen jo no vagy, mar husibban nem is lehet jol érezni magat az embernek? Vagy mi van? Olyan hlyesegeket irkalsz! Miert ne jöhetne be Attilának Avram?? Miert lenne konyhasneni azert mert nem 50 kilo? Oke, nem sokat javított rajta a műtét, mert kb ugyan olyan mint a mutet elott, csak formában másabb. De nem ertem miert csak a csontkollekciosag elfogadott
2021. máj. 11. 15:43
 23/48 anonim ***** válasza:
69%
Bocs, ha ez a te lelki csipkédet sérti. Esztétikai szempontból én így gondolom. Hülyeség szerintem egy testrészt milliókert megműteni, ha a többi, az egész test ennyire nincs összhangban. Itt olyan végeredmény született, hogy egy utcáról megállított ember meg nem mondaná, hogy több milliós beavatkozás történt. Ez szerintem az orvos szégyene is, neki kellett volna olyan tanácsadást adni, ami nem ilyen cégért ad neki.
2021. máj. 11. 18:24
 24/48 anonim ***** válasza:
100%
Oke! Ebben en is egyet értek, hogy ennyi penzert látványosabb testre számítottam. Es igen, számtalan ilyen not latnk az utcákon is, kis Derek, nagy comb, nagy fenek! Az Ashlani oldalon is csupa olyan no van, akinek mar a mutet utan látványos a teste. Sajnos az oveben sajnos igy, hogy nem fogyott elotte nem látok sokkal jobbat. Persze, o biztos maskep eli meg... Neki biztos nagyon tetszik, hogy van feneke, kisebb a dereka. Gondolom a szülés utáni állapothoz neki ez egy csoda. De külső szemmel sajnos nem. De ettol függetlenül meg bejöhet Attilanak
2021. máj. 11. 19:00
 25/48 anonim ***** válasza:
100%
Én amúgy azt nem értem, hogy én nem látom karcsúnak a derekát. És szerintem ez a nagy fenék akkor mutat jól, akkor van meg ez a sziluett. Karcsú derekat nem lehet szabatni. Hiszen ott a csontok adottak. Valószínűleg neki ez a baja. Persze optikailag lehet próbálkozni, de ez nem úgy sikerült, ahogy elképzeltem. Ha ő örül neki, akkor jó' van. 🙃
2021. máj. 11. 20:00
 26/48 anonim ***** válasza:
65%
Bocsánat, hogy ide pofátlankodom, de nézzétek meg Kelemen Zsofiat instán. 2 gyermekes anyuka, csupa sport. Tudom Avramhoz képest nagy kontraszt. Csak azért írom le, mert most volt cici műtét neki. Szerintem csodálatos az alakja. Tökéletes, 2 gyerek után, így kinézni. Ezt csak arra reagálva, hogy sok milliós műtét. Na ilyen nőnek érdemes a fele ennyibe nem kerülő mellplasztikat kifizetni. Így került fel a korona, gyakorlatilag mindene tökéletes. Itt azt mondom, hogy érdemes. De Avram testére minimum tényleg 20 milla kellene. Bőr eltávolítással együtt. Tette volna félre a pénzt a gyerekére.
2021. máj. 11. 20:08
 27/48 anonim ***** válasza:
77%
Utolso! Persze a ket test teljesen mas,vagyis inkabb ugy irom alkat. Avram csak nagyon fiatalon volt vékony. Szerintem neki vagy hormonális problémái vannak, vagy pajzsmirigy, vagy egyszeruen rengeteget eszik. Egyebkent ertem amit mondasz! Tenyleg nagyon jol nez ki ket gyerek utan. Sajnos en az avram tipus vagyok :( megereszkedett has a szülés utam, bar most neki álltam életmódot váltani, miota nem szopizik a gyerek es minden nap edzek fél-egy orat. Mar 7 kilo lement 2 es fel honap alatt. Hiszek abban, ha ugy edzek es taplalkozok, ahogy azt kell, egészséges keretek kozott, akkor lehet meg szep alakom kicsit teltebben is. Mert en az a tipus vagyok, aki sosem lesz ilyen vékony, mint pl ez a Zsófia. De mindent bele adok, aztan meglátjuk :). Az en testem is egy egesz vagyon lenne :( De inkabb kitartok es a gyerekemre koltom. Bar egy mellmutet muszaj lesz, a szoptatás elegge megviselte. Aztan ha lefogytam normálisan es tudom, hogy mindent megtettem az alakom formalasa érdekében, es ugy sem tetszik, akkor a hasamat meg megcsinaltatom.. De nagyon nem szeretnem kínozni magam... Avramnal az a baj, hogy rengeteg penzt kidobott es alig latszik változás. A feneke pedig elvan deformalodva szegénynek. Kifizeti a sok penzt es az oldala kiallva van belapulva. Erdekes... Szegeny ugyan olyan nagydarab mint elotte volt, csak a dereka latszik valamivel csinosabbnak. Ha tudnám, hogy igy nezek ki egy 3-4 milliós műtét utan, biztos, hogy nem csinaltatnam meg. De egyetértek, ezek a műtétek is a vekony, sportos nőknek áll nagyon jol.
2021. máj. 11. 20:56
 28/48 anonim válasza:
Dr. Aslani insta storyba kirakta Avram előtte utána képét pár napja. A hátán lévő tetoválásról fel lehetett ismerni, ott azért elég jól látszott a különbség
2021. máj. 12. 10:23
 29/48 anonim ***** válasza:
56%
Amikor megműtötték, akkor is látszott a különbség! Viszont így összkepben nem igazan. Tenyleg olyan mintha valami nyomott pelenka lenne rajta. Plusz a combjai is oriasiak. En a derekát latom csak szebbnek, de amugy nagyon nem tetszik. Elotte jobban nézett ki, bar a feneke eleg fonnyadt es logos volt. De hat ha edzett volna kicsit ra, azon is alakithatott volna. Persze a szajalasai mennek, hogy az o alakját nem lehetett volna edzeni, az képtelenség, azt csak műtéttel lehetett korrigálni... Ekkora f.szsagot is csak o tud mondani. Lattam mar olyan csajt tok széppé formalodni életmód váltással es mozgással, aki sokkal rosszabb állapotban volt mint Avram. Es most is jobban nez ki, mint ő megműtve. Ezzel nem sértegetni akarom, a teste miatt. De ennyi pénzért, azt gondolnám, hogy sokkal jobban kellene kinéznie. És csak egy karcsúbb b.lnát látok! Bocsi!! De ez az igazság! Aslani oldalán, olyan csajokat látok, akiken szinte nincs felesleg es neki nagyon jól áll! Ha tovább hízik az lesz szörnyű, ha fogyni fog meg az! Ha kicsit is gondolkozott volna, akkor inkább fogyott volna. Aztan lehet meg valtozni fog a teste, vegul is most mutottek. De jelenleg szerintem semmi extra nincs rajta 3 milkáért. Szemből nézve is , egy torz homokora alakot latok, mert a labai akkorak, bar lehet az is bevan dagadva neki. Na majd ugy is kiderul milyen lesz!!!
2021. máj. 12. 11:17
 30/48 anonim ***** válasza:

Meg van valakinek a kép,előtte utánna ?

Kiváncsi lennék,hogy úgy mennyire látszik a külömbség.

2021. máj. 12. 11:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!