Mikor utazik avramlatosca Marbellára?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 18. 07:11
31/48 anonim válasza:
Teljesen egyetértek utolsó. Én annyiban látom másképp a végeredményt, hogy azért az a derék nem lett olyan nagyon vékony. Ami érthető is. Gondolom a belső szerveken is van zsír, illetve jócskán szülés után van nulla sport múlttal. Egy mese habbal, hogy van amit a műtét old csak meg. Gyönyörű átalakulások vannak. Legkönnyebb zabalni és lustulni. Amúgy a műtét közel 4 millió, rengeteg. Ha mondjuk lefogy és sportol, ebből bőven kikerül egy szép cici és hasplasztika. De lehet neki nem kell sakkozni ezekkel az összegekkel, lehet hogy simán 10 millat elver magára. Mielőtt azt hinnetek, hogy a zörgő csontú Zimány féléket gondolom jónak, nehogy azt higgyétek. Gyönyör szép formás alakok vannak, ami átmenet eközött és közötte. Nekem van egy sejtésem, hogy Aslani javasolta neki, hogy várjon vele egy kicsit és foggyon. De ő ahogy hívta, életmentő volt neki. Na itt kezdődnek az emeleten a gondok. Ahogy nézem egykét kivételt leszámítva, senki nem ájult el tőle. Biztos nagyon ovációra számított. Talán majd egyszer megvilágosodik, ha nem, az meg az ő baja.
33/48 anonim válasza:
Ne felejtsük el, hogy az orvos is igyekszik jó munkát feltenni. En ebben kapásból két hibát látok és ki tudja mennyit csal rajta a fények és a szög, vagy a photoshop.
34/48 anonim válasza:
Van külömbség azért,de ennyi pénzt ez nem ért meg.
Ja és tuti 110kilón felül volt műtétkor...én lefogytam volna kb 30at és akkor műtettem volna magam,ez így nem annyira előnyös...szerintem.
35/48 anonim válasza:
Arról nem is beszélve, hogy mi lesz ha szépen újra jönnek vissza a derekára a kilók.
36/48 anonim válasza:
Hát, igen az biztos, hogy hónapok lettek volna az előtte alakot helyre tenni. De egészségügyi szempontból is jobban jár vele bárki. Azért ez az "eredmény" hónapok testpedese és zabalasa a fotelben. Nem egyik napról a másikra született. Amúgy ha a nagyon korai képek között keresgeltek, Avram valaha edzett. Legalábbis úgy írja. Aztán, hogy azok a képek photoshop eredménye, ez jó kérdés. Mindenesetre azok a képek, még most is 1000x jobbak, mint a műtét után. Én csak azt tudom tanácsolni, hogy vigyázzatok az alakotokra, az egészségetekre, mert ha egyszer már tönkre megy, még a sebész kés sem biztos, hogy mindent meg fog oldani.
37/48 anonim válasza:
Utolso! Annyira igazad van, vigyázni kell! Mert, ahogy itt is kiderült, ennel a mutetnel, nagyon sok változást nem lehet elérni ennyi pénzért. Es nem egy egészséges dolog. Persze ez az o dolga. De attol meg elmondom a véleményem errol az egészről. A link, amin látjuk az elotte utana kepet. A bal oldalán latszik, hogy lejjebb van a feltöltés, mint a másikon. Nem egyforma a ket oldal. Persze, igy képről, jobb mint az elozo. En valahol sajnalom is ezt a not, mert most egy csomo penzt kiadott es elotte azert elfogadhatobb volt az alajka. A regi edzos képein szerintem is jobban nézett ki. Ennyi penz es szegeny akkora nagydarab igy is. Azért remelem neki tenyleg tetszik es meglesz vele elégedve. Merz az a fontos! De hat azt mondta, Európában csak ot ajánlja(Aslani doki) , de nekem ez igy nagyon nem tetszik. Bar lehet tenyleg az a problema, hogy alapból koveren ment megcsinaltatni magat es igy nem lett látványos az atalkulasa. En kicsit magasabb vagyok mint o. Es vékonyabb, 179 cm es 88 kilo. Na azert van különbség közöttünk. Tehat, jol mondjatok szerintem vígan 100 kilo közelében volt. Rettenetes, hogy egy no, hagyja, 27 évesen, hogy eddig fajuljon a helyzet. Sajnos en betegség miatt híztam, de rendszeresen sportolok es egeszegesen táplálkozok. Ha ő kettozna, ahogy mondta, akkor nem egy 6 honapos kismamanak nezett volna ki a mutet elott. Es az az szomoru, hogy hazugsággal probalbak a követői kedveskedni, olyan vagy, mint Cardi B, meg Niki Minaj elbujhat mellette. Most ekkora szánalom verebeket, szerintem Avram is csak nez az ilyen nyalis hulyekre.... Egy szónak is szaz a vege, olyan ez a bbl, ha kover vagy, mintha valami pelenkas nagymama lennél!
38/48 anonim válasza:
Hät én véletlenül tévedtem erre, de engem is teljesen lesokkolt, hogy hogy tönkre vägta magät ezzel a műtéttel. 😳
39/48 anonim válasza:
Attila apjának a facebook oldalán gyakorlatilag éppen ugyanúgy néz ki Avram, mint a sógornő. Ezek ilyen random életképek. Hát ennek a több milliós műtétnek tényleg nem sok értelme volt.
40/48 anonim válasza:
Azert a Szafi most igy testesebb. Ugye rola nincs leszivva a zsir, Avramnak kisebb a dereka, de a combja brutal nagy. Franc fizetne ilyen testert ennyi penzt. Mert, ha meg megérte volna, de ugyan ugy azt a nagydarab not latom, mint előtte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!