Bétéri (VV) Vivien mit dolgozik?
Figyelt kérdés
Dubai-i nyaralás, rengeteg plasztikai műtét. Mi a foglalkozása?#Való Világ #beteri vivi
2021. febr. 4. 16:20
171/256 anonim válasza:
Milyen kérdéseket töröltek? Azért akad róla, ha beírom a keresőbe
173/256 anonim válasza:
Tegnap volt egy kérdés hogy ki a párja és szinte azonnal törölték
174/256 anonim válasza:
Gondolom azért, mert nem kapcsolódik a kérdéshez.
176/256 anonim válasza:
Amúgy mi ez az új arc megint 😂
177/256 anonim válasza:
Erről Kálmán Szilvi jutott eszembe mikor kipakolta hogy magángéppel mentek valahova közben Wizzairrel ment 😂😂
178/256 anonim válasza:
Az a baj, hogy mindenki elhiszi amiket postolnak... és mindenki betegesen akar hasonlítani rájuk, pedig biztos vagyok benne, hogy nem az az életük, amit mutatnak...
179/256 anonim válasza:
177/ szerintem Kálmán Sz. tényleg magangeppel ment. Szandika ment utána Wizzair-el Mykonosra. Es aztán másodjára is mentek de akkor mar tényleg Wizzair-el.nem??
180/256 anonim válasza:
Miert kell leértékelni a kommentet, amikor csak kérdeztem valamit, amiben en sem vagyok biztos?? 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ 179/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!