A friss sztorijaban már kint is van. Valószínűleg hosszú életű “kapcsolat” lesz. Elég hamar kiesett a kosárból az “igen már másfél éve együtt vagyunk Bence”..
Vivikenel mindegy milyen nyelv sehogy sem lehet tartalmas a vele való kommunikáció.
2021. ápr. 27. 22:52
132/256 anonim válasza:
Sylvi-t èn is kedvelem, követem instàn . Szerintem nagyon szèp nő és csodás a teste. Nem tudom elképzelni róla, hogy a szájába sz*rt volna bárki is; sztem ez vki rosszindulatú pletyka. Ő nem szorulna rá arra, hogy ilyesmit bevállaljon!
2021. ápr. 27. 22:56
133/256 anonim válasza:
Nyilván jódolgában dolgozott Genftől kezdve, Dubajon át több bordélyházban évekig.
Mindig a pletyka meg az irigység dologgal jöttök. Elárulom, senki nem irigyli egy kokainos lelkibeteg prostituált életét.
Pont ez a gáz a mai világban hogy az ilyen retkes nők vannak piedesztálra emelve, és ezeket tekintik a fiatalok példaképnek 🤦🏻♀️ aztán ha valaki megemlíti, hogy miből telik ezeknek a lányoknak egy gardróbnyi designer göncre, akkor jöttök azzal hogy "dE hÁt tE cSaK IrIgYkEdSz"
2021. ápr. 28. 03:24
134/256 anonim válasza:
#132 sajnállak😂 biztos azért dolgozott 150€/óra áron Offenbachban, mert nem szorult rá😂
Ha már így sírva röhögcsélsz, elárulom , hogy a 150€ egy alap óradíj. Szeretnél te ennyit keresni
😂
2021. ápr. 28. 09:43
136/256 anonim válasza:
135/ csak nem a kolleganöje vagy?
2021. ápr. 28. 10:04
137/256 anonim válasza:
Alap óradíj aminek a felét leaadta...
2021. ápr. 28. 10:08
138/256 anonim válasza:
Az ilyen bordélyházak így működnek
2021. ápr. 28. 10:09
139/256 A kérdező kommentje:
Annak a pletykának azért van alapja, és adnak sokan hitelt neki, mert gyakorlatilag ez a tapasztalat, amit más lányok is elmondanak, a különböző velemenyes oldalakon is előfordul, leírják akik igénybe veszik ezt a fajta szolgaltatast, az ottani kuncsaftok nem csak azért bérelnek lányokat, mert egy laza iszogatós estére vágynak. Így talán már nem olyan hihetetlen, ha kicsit utánajár az ember. 🤷♀️Ez az ára, amit ok hajnaldoak megfizetni azért, hogy azután mutassanak egy új taskat, kocsit, stb, ok ezt megfizettek érte, en mindenesetre nem irigylem őket egy kicsit sem.. 😅 Ezért tartom hasznosnak az ilyen fórumokat, mert itt aki érdekesnek találja a témát, ne adj isten azon gondolkodik, hogy belevág, nem csak a jó oldalt látja, ha olvas egy kicsit, és talán meg is gondolja magát.
2021. ápr. 28. 13:24
140/256 anonim válasza:
De egy ilyen kulseju no anelkul is jol keres, h ilyen alja dolgokat bevallaljon. Ezert nem hiszem el ezeket a beleszartak a szajaba pletykakat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!