Bétéri (VV) Vivien mit dolgozik?
Figyelt kérdés
Dubai-i nyaralás, rengeteg plasztikai műtét. Mi a foglalkozása?#Való Világ #beteri vivi
2021. febr. 4. 16:20
201/256 anonim válasza:
nagyon el van tűnve a Vivi... & a Dia is... kíváncsi vagyok meddig fog tartani a nagy románc a Vivien + a barátja között :D
202/256 anonim válasza:
Dia pedig jelen van, nemrég tért vissza Kolumbiából a külföldi barátnőjével. Inkább az a fura, hogy Dia és Vanessa nem nyomul újra együtt.
203/256 anonim válasza:
Dia azért egy magasabb szint mint Vanessa, amilyen botrányok voltak Vanessa körül nem is csodálkozom hogy egy Bakó Dia nem mutatkozik vele.
204/256 anonim válasza:
Hmm milyen botrányokra célzol? Én csak a videóról tudok…
205/256 anonim válasza:
imádom, hogy ebben az országban a prostituáltak a celebek :D
206/256 anonim válasza:
Az a baj annyi videó volt, hogy már nem lehetett követni. Devid egy liveban azt is mondta, hogy budos és nem szeret fürdeni, csak kikerazni magát, volt olyan is ahol bevallotta, hogy prosti és taskakert meg cipokert rodazik, és hasonló csuda dolgok 😂 Mondjon bárki bármit, de tökéletes agyzsibbasztasnak ezekre ránézni
207/256 anonim válasza:
Igen pont ezek. Kiderült hogy prosti és egy videóban sír miatt. Büdös, ápolatlan, könyörög a f*szért stb
208/256 anonim válasza:
Nem tudom ez az ápolatlanság mennyire igaz, nekem például volt afrikai osztálytásram és neki például alapjáraton volt egy erős illata a bőrének. Szegény folyton fürdött, mert cikizték emiatt a háta mögött, de utána is lehetett érezni. Szóval lehet az emberek ezzel keverik. Nehezen tudom elképzelni, hogy Vanessa ennyi mindent tesz a külsejéért, amit látunk, aztán az alap dolgok pedig nem mennek neki.
Dia meg nem hiszem, hogy nagyon válogatós lenne kikkel lóg együtt. A párja éppen börtönben van, Bétéri Vivit láttuk már a VV-ben, Bari Renátóról is voltak már pletykák. Maga Dia is akkor került sokak látóterébe, amikor Kálmán Szilvi megverte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!