Bétéri (VV) Vivien mit dolgozik?
Figyelt kérdés
Dubai-i nyaralás, rengeteg plasztikai műtét. Mi a foglalkozása?#Való Világ #beteri vivi
2021. febr. 4. 16:20
212/256 anonim válasza:
Nagyon rohadék dolog a Devidtol így megalázni valakit. Viszont fura volt látni a filter mentes valóságot. Pufi arc, leszakadt pillak… de mégis inkább sajnálatot éreztem az autós jelenet után.
213/256 A kérdező kommentje:
Én is sajnáltam, látszik, hogy 0 onbecsulese van
2021. júl. 12. 17:22
215/256 anonim válasza:
Hranek Devid sztorija instan
216/256 anonim válasza:
megneztem, hat nagyon megalazo. Ok, hogy fiatal es buta, de a prostik altalaban dörzsöltek szoktak lenni mar fiatalon is. Ha Vanessank nem az.
Ez a köcsög meg videozza es meg meg is osztja.
217/256 anonim válasza:
igen en is sajnalom vanessat, szerintem benne tobb van az escrtnal.. Beteri Vivi meg terhes
218/256 A kérdező kommentje:
Most halál komolyan terhes?
2021. júl. 13. 10:49
219/256 anonim válasza:
Hat nezd a storyjat, feladta a krvas eletet.
220/256 anonim válasza:
Mi lett a dia instajaval valaki tudja ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!