Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » A koreai idolok tényleg ilyen...

A koreai idolok tényleg ilyen rasszisták vagy nem tudják, hogy mi a rasszista és mi nem?

Figyelt kérdés

Láttam a napokban egy videót ahol felvezették, hogy mennyi rasszista dolgot mondtak és csináltak az idolok. Voltak akik bocsánatot kértek, voltak akik nem.

Mostmár nem hinném, hogy Korea/Kelet Ázsia annyira lemaradott legyen, hogy azt ne tudják felfogni, hogy mi az az n szó, stb. stb. Sok fan pedig pont azzal védi őket, hogy nem tudják, hogy azt nem szabad csinálni és ezek.

Nagyon felesleges ezeket a felnőtt embereket védeni, ha nincs is rasszista szándék a hátuk mögött akkor is felkéne tudják azt fogni, hogy mi helyes és mi nem. Mivel a legtöbb esetben az idolokat és azt ent.-eket is csak a koreai fanok érdeklik, ezért nem veszik figyelembe a fekete embereket akiket megsértenek.

2021. jan. 1. 13:48
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
50es naugye h igazam van. Sana és Jisoo is tényleg gyönyörű. Én nem is értem, h a Blinkek ha szépségről van szó, akk miért nem Jisoot favorizálják. Miért kell mindenütt Lisát tolni? Táncban tényleg jó, de maradjunk meg a realitás talaján. Nem ő a legszebb.
2021. jan. 12. 10:30
 52/55 anonim ***** válasza:
Egyetértek.
2021. jan. 12. 10:33
 53/55 anonim ***** válasza:
0%

Ha már bp akkor jennie mindenképp kiemelkedik még ha még ez a tipikus flegma csaj de attól meg sajna bomba...

és ha már cigányzene 😂😅

1:55-nél lehet picit előbb de a lényeg szemmel látható hogy mibol is merítették

[link]

2021. jan. 12. 11:45
 54/55 anonim ***** válasza:

Itt van egy uj kori változata 😂😅

Itt 4:40 körül de még táncolni is akarnak ezen majdnem bekakaiztam 😂😅

[link]

2021. jan. 12. 11:47
 55/55 anonim ***** válasza:
0%

És ha már harisnyák smink meg paróka... ez azért nem olyan mértékben volt mint ma! Voltak külön férfi illetve női harisnyák és nem kísértek végig csak is a francia illetve brit nemesi réteget de azt is csak egy ideig hamar ki ment a divatból ja és ugy hogy akkoriban nem igen volt nadrág… a nadrágot a magyarok törökök és egyéb kelet európai népek hozták be!

A smink is csak egy rövid időszakban volt és ott is a nemesi réteg úgymond szimbolikus de itt csak franciában volt… a paróka meg hát ugyan ma is sok férfi hord műhajat és ott is külön voltak férfi és női párokák…

És ahogy előttem irtak halálos parbajok pestis fertő becsület küzdelem halálig…

De ez a divat hamar elmúlt a férfiasság mindig visszatért az igazi férfiassághoz valamint akkortájt az egész nyugati világ a franciákon röhögött! Asszonyoknak hivták őket ami sokat elmond már az akkori világ képről is és hogy az is csak egy szélsőséges eset volt! Nem hiába csak franciában volt jelen a harisnya meg Angliában de mert csak nagyon jol védett a hideg ellen…

2021. jan. 12. 11:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!