A koreai idolok tényleg ilyen rasszisták vagy nem tudják, hogy mi a rasszista és mi nem?
Láttam a napokban egy videót ahol felvezették, hogy mennyi rasszista dolgot mondtak és csináltak az idolok. Voltak akik bocsánatot kértek, voltak akik nem.
Mostmár nem hinném, hogy Korea/Kelet Ázsia annyira lemaradott legyen, hogy azt ne tudják felfogni, hogy mi az az n szó, stb. stb. Sok fan pedig pont azzal védi őket, hogy nem tudják, hogy azt nem szabad csinálni és ezek.
Nagyon felesleges ezeket a felnőtt embereket védeni, ha nincs is rasszista szándék a hátuk mögött akkor is felkéne tudják azt fogni, hogy mi helyes és mi nem. Mivel a legtöbb esetben az idolokat és azt ent.-eket is csak a koreai fanok érdeklik, ezért nem veszik figyelembe a fekete embereket akiket megsértenek.
Ebben igazad van, bár azt kell mondjam, hogy olyan is van, h valakinek (főleg manapság) jobban bejönnek a lányos arcú srácok. De igen az tényleg furcsa, hogy a korábbi szépségideálok le vannak pontozva a népszerűség miatt. Viszont a nőknél szerintem a szépség jobban mérhető, mint a férfiaknál, mivel elvileg (bár manapság már ki tudja), de a nők "feladata", hogy minél szebbek legyenek. Ez egyetlen szemponton múlik, a szépségen. Persze beszélhetünk arról, hogy ki dögösebb, szexibb vagy nőiesebb, de ha szépségről beszélünk akkor beszéljünk a szépségről. A fériaknál viszont nem a szépség az elsődleges szempont, legalábbis nem annak kéne lennie. Egy férfi lehet jóképű, sármos, lányosan szép, férfiasan kemény jelenség. Sokkal többféle szempont alapján nézhető. Ott van pl Jungkook a BTS-ből. Akik jobban szeretik a lányos arcú srácokat, azoknak főnyeremény. Ezt elhiszem. Akik viszont a sármos, férfiasabb, de nem túl durva arcot kedvelik, azoknak ott van DiCaprio, akik viszont az abszolút férfias típust szeretik, ott van Jason Momoa. Ugyanez a nőknél más. Ha szép akkor ígyis úgyis szép. Nem tudom mennyire érthető amit írtam. Ne már a népszerűségen múljon egy nő szépsége. Remélem ezzel mindenki egyetért. Bár nemtudom, hogy erről a női nemnek mi a véleménye, mert ugye elég divatos manapság, hogy a nők is előszeretettel ítélik meg a nőket. De szerintem, ha a népszerűséget nem vesszük számításba, akkor Lisa nyomába sem ér Tzuyu-nek, Irene-nak IU-nak, Solarnak vagy akár Sana-nak sem. Nem beszélve arról, ha levesszük róluk a 20 kiló vakolatot. Akkor meg főleg. Elnézést kérek a Blinkektől és a nagy Lisa rajongóktól, de Lisa smink nélkül, hát..., nem akarok megsérteni senkit. Mondjuk azt, hogy nem egy kimagasló thaiföldi szépség. Nagyon cuki jelenség, de ettől még nem szép. Az meg, hogy fotogén az más kérdés, mert az, viszont ez nem azt jelenti, hogy valóban szép lenne. Szerintem még Sana is sokkal szebb nála, sőt ahogy Sana fejlődik, szerintem lassan Tzuyu is kezdhet "rettegni" XD
Érdemes megnézni a Cry For Me-t annak aki esetleg kételkedik abban, hogy Sana vagy Tzuyu szebb mint Lisa.
Hat smink nélkül jungkook pl nem is lányos inkabb csak az átlag ázsiai srac csak épp nincs bili feje és kapa foga de ahogy mondtam ugy full átlagos jokepusegrol meg abszolut nem beszélhetünk (és igen nem szépség verseny hanem jokepuseg csak magyarban furán hangzik így…) de ott van pl fiatalon dicaprio aki szinten az a cuki fiu volt csak hát már akkor is a jelleme férfias volt
És ahogy az űrhajó fel repülése elméletben tok jol hangzik de gyakorlatban felrobban 2 másodperc után ugy itt is a lányos cuki kpop fiúk elméletben hu de jok valóságban meg gyakorlatban meg viszont undort kapna sok lany... nem irigység csupán tapasztalat!
Ugyan nem kpop idolal hanem az őket majmolo egyenek és csoda számban menő olyan egyenek akik megelőzték ezt a műfajt 😂😅 mert bizony regen is voltak ezek a természetesen cuki lányos fiúk!
Gyakorlatban 1-2 hét után sajna nem vált be mert még is a férfi kell a nőnek nem pedig a barátnő 🧐
Jajj ezt a mi férfias, mi nem férfias témát szerintem hagyjuk, amúgy sincs már köze a kérdéshez. Az évszazadok során mindig is változtak a trendek, volt idő, amikor a férfiak harisnyát, magassarkú cipőt, rizsporos parókát és sminket viseltek, ez sem nevezhető mai szemmel igazán férfiasnak. Nem attól lesz valaki férfi, hogy mennyire maszkulin a kinézete. Mindig jövünk ezzel, hogy jajj, mennyire kifordult a mai világ, hogy néznek ki a férfiak, de ez régen sem volt másképp.
Abban viszont egyet kell értenem, hogy Siwonnak baromi jól állt az arcszőrzet 😍
#38 Melyik kpop számot mintázták cigány zenéről?
Egyébként szerintem Sana az egyik legszebb idol. Amikor megismertem őket, akkor is ezt gondoltam. Jisoo meg a másik legszebb. Egyébként sok gyönyörű van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!