A koreai idolok “kiöregedhetnek”?
mennek a levesbe.
a banda meg feloszlik, pár retardált öngyi lesz, a maradék bőg egy sort, aztán úgy is jön másik "zenekar" helyettük akire lehet nyálat folyatni
#1, te aztán szépen tudsz megnyilvánulni az emberekről. -.-
Úgy gondolom, nem feltétlenül. Ott van például a Super Junior, harminc fölött vannak a tagok, még mindig aktívak, és még mindig ugyanolyan jók, az új albumuk szuper lett szerintem. Vagy vegyük például a Shinhwát, Dél-Korea legrégebb óta meglévő idolcsapatát, 1998-ban debütáltak, és még mindig nem oszlottak fel. Szerintem az ilyen legendás együttesek megmaradnak sokáig, nem hiszem, hogy pl. a BTS egyhamar feloszlana. De azon bandák tagjai, melyek feloszlanak, sem mennek a levesbe, szólókarriert kezdenek, színészkednek, stb. Vegyük például a B.A.P-t, feloszlottak, de szólóban folytatják a tagok.
Szerintem harinc felett is meg fogják tudni tartani a rajongótaborukat, nyilván azok, akik az ő zenéiken nőttek fel, továbbra is szeretni fogják őket, de a nagy hájp nyilván elmúlik körülöttük, mert a tinik a frissen debütált fiatal idolokért lesznek oda elsősorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!