Kik a legszebb/legtehetségesebb női koreai idolok/színésznők?
Jessica (ex-snsd) Jenni(blackpink) Jisoo(blackpink)
Krystal (fx) IU(solo) Taeyeon(snsd) Suzy (miss a) Irene (red velvet) Hyuna (ex-4minute) Jiyeon (t-ara)
Ha nincs felsorolva olyan idol/színésznő aki szerintetek az akkor írjátok le
Hani (EXID)
Lisa (Blackpink)
Kim Seul Gi
Suzy (Miss A)
Seo Ye Ji
Min Hyo Rin
de felesleges felsorolni őket, mindannyiuk tehetséges és gyönyörű.
Szerintem:
Rosé (Blackpink)
Taeyeon,Yoona (SNSD)
Chaeyoung,Nayeon,Jihyo (Twice)
Yuju,Eunha (GFriend)
Irene (Red Velvet)
Igazából nagyon nehéz meghúzni a határt Idol és Star között.
Egy idol lehet csak énekesnő, csak színésznő, vagy mindkettő.
Viszont lehet valaki csak énekesnő, csak színésznő, vagy mindkettő anélkül is, hogy idol lenne.
Megj.: Ezt csak mellékes infónak szántam. :)
Nos.
Ha énekesnőkről beszélünk, akkor mondjuk én úgy próbálnám meg őket kilistázni, hogy girl group-onként 1-2 legjobbat.
SNSD:
TaeYeon mindenféleképpen vezető. A "függetlennek" csúfolt (annyi pénz van benne, mint a fene) TICL listát elfelejtve a világ egyik legszebb arcával rendelkezik. A hangja pedig igen csak egyedi, mind minor, mind major fekvésben. A tánc tudása nem a legtökéletesebb, ahhoz hogy ugyanazt a minőséget érje el, kétszer annyit gyakorol, mint a többiek, de az belefér.
Yoona a babaarca és az aegyo miatt lett igazán kimagasló az SNSD-ből, így szépségre nagy pontokat kap, de ha meghallgatunk egy két koncert solo részt akkor hallani, hogy a hangja átlagos.
A kis hibákat kivéve ők a két legjobb.
BlackPink:
Lisa nem véletlenül örvend nagy népszerűségnek. Nem lehet olyan arcot találni, ami a világon bárkinek megfelelne. Azonban ha figyelembe vesszük a származását, akkor kifejezetten szép arca van. Az akcentus pedig nagyon sokat segít abban, hogy ilyen jó hangja legyen. Thai nyelven messze nincs ilyen szép hangja.
Miss A:
Suzy nagyon sokat rádobott a színészkedéssel. Lehet, hogy csúnya dolog ezt mondani, de talán színésznőnek jobb. Bár tény, hogy gyönyörű hangja van.
Jia lenne inkább az, akit ének szempontjából kimagaslónak mondanék a Miss A-ből, bár az tény, hogy kinézetre csak átlagos.
Red Velvet:
Wendy az, aki hang alapján az igazi prímet viszi. Irene inkább a kinézettel került előtérbe.
KARA:
"A világ hörcsöge/mókuskája"...kell többet mondjak? :) Han Seung-Yeon mind énekhangban, mind kinézetben, mind színészkedésben tehetséges, gyönyörű, és aranyos.
GFriend:
Eunha vezető minden szempontból. Az arca kifejezetten szép, bár mint mindenkinél, nagyon számít a hajstílus! Rövid hajjal kifejezetten aranyos és szép, a hosszú haj rombolja a képet. A hangja pedig közelít a tökéleteshez.
TWICE:
Na innen elég nehéz lenne választani. Szépséget tekintve Tzuyu, Momo és Mina vannak az élen. Hangban viszont NaYeon az aki mindenkit felülmúl.
Ennyi elég, menjünk át a színésznőkre.
Ha Ji-Won: Szerintem nem nagyon kell részleteznem. Mindig gyönyörű volt, amióta újra hosszú haja van, azóta végképp. A tehetsége pedig sohasem volt kérdés.
Bae Doo-Na: Ő tehetségesnek mindenféleképpen tehetséges. A szépsége pedig...nagyon egyedi arca van, itt nem igazán tudnék objektíven mondani bármit is. Szubjektíven szerintem gyönyörű.
Song Yoon-Ah: A K2 sorozatban lett talán a legszebb természetességében meghagyva (kifejezetten kevés sminket használtak), de a régebbi sorozataiban is már látható volt, hogy neki a kor fog nagyon jót tenni. A felkérései és szerepei száma mutatja a tehetségét.
Nos én most csak ennyit írnék. Természetesen tovább lehetne válogatni, hiszen rengetegen vannak, valamint lehetne kizárásos alapon is válogatni, de nem igazán érdemes ekkora mennyiségnél.
Én most párat kiemeltem össz-vissz az alapján, hogy ki jutott eszembe, de összességében lehetetlen lenne csak ennyit meghatározni.
Én sajnos színésznőt nem ismerek, úgyhogy csak idolok lesznek az enyéim között😢.
Tehetséges idol:
Blackpink: itt Lisát tudom kiemelni, a többiek is tehetségesek, de ő kiemelkedik közülük.
Twice: nekem itt Jihyo, és Momo a kiemelkedő.
Le Sserafim: itt nem tudok választani egyik tag közül sem.
New Jeans: mindegyik tag.
Nmixx: mindegyik😅.
Megjegyzés:
Lisa: azért írtam őt az egyik legtehetségesebbnek, mert látszik rajta, hogy nagyon sokat dolgozott azért, hogy most ott legyen ahol. Nekem nagyon tetszik a kitartása. Hiszen 2012től volt gyakornok a YG-nél. Négy évig edzett, ilyen körülmények között. Szerintem kitartó volt akkor is, meg most is.
Jihyo: őt is azért mondom kitartónak (meg tehetségesnek), mert hiszen ha jól tudom ő edzett a legtovább a Twice-ból, 10 évig. És most meg már 8 éve debütáltak. 18 éve van ott a JYP-nél. Azért nem hinném, hogy ezt mindenki meg tudja csinálni. Ezért mondtam, hogy kitartó, és tehetséges.
Momo: annyira tetszik a tánca😍😍. A Twice-ban igaz, hogy ő a főtáncos, de szerintem ő csak a 2. legjobb táncos a Twice-ban. Szerintem az 1. Jihyo. De még őt is tehetségesnek mondom.
Na jó inkább ugorjunk át a legszebbekre. Nem akarok sokat írni🤣.
Legszebb:
Összes Blackpink tag.
Twice: Tzuyu, Jihyo, Mina, Nayeon
Le Sserafim: Sakura, Chaewon, Kazuha, Eunchae
New Jeans: Danielle, Hanni
IU, Taeyeon.
Lisa: nem a legszebb a Blackpink-ben, de attól még nekem bejön a stílusa, meg minden.
Rosé: ő sem a legszebb, de NEM a visual hole. Nagyon tetszik ő is (és ő a bias-om😍😍).
Jennie: ő is nagyon szép, de rá inkább azt mondanám, hogy sze*i. Nagyon jó teste van, és rajta a cuki fejével😍.
Jisoo: szerintem ő a legszebb a Blackpink-ben, és ezt még szerintem azok is elismerik, akik nem hallgatnak Blackpink-et, de kpopot igen.
Tzuyu: a legszebb Twice tag szerintem. Igaz, hogy tajvani, de szerintem a legszebb. Még így is úgy gondolom.
Jihyo: ő a 3. legszebb nálam a Twice-ban. De így is ide írom. Nagyon szép, és persze tehetséges.
Mina: ő a 2. legszebb nálam a Twice-ban. Ő volt az egyik aki megfogott a szépségével. Nagyon tetszik nekem. (Wrecker-em)
Nayeon: ő is nálam az egyik legszebb szerintem. Nem is kell magyarázni, hogy miért. Szép, jó stílus stb.
Danielle: ő fogott meg először engem a New Jeans-ből. Ő volt az 1. bias-om onnan, de még mindig ő az.
Hanni: ő volt az 1. Danielle-lel együtt a New Jeans-ből aki megfogott engem.
IU: szép, tehetséges, jó hangja van. Nem is kell magyarázni miért az egyik kedvenc szólistám.
Taeyeon: ugyanaz, mint IU-nál.
A Le Sserafim-es tagokat (kivéve Yunjin-t) azért hagytam ki, mert egy kicsit sok volt. De ők is ugyanazok, mint IU-nál. Szóval ennyi! Remélem elég🤣🤣! Szerintem egy kicsit sok, de még lehetne sorolni őket éjjel-nappal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!