Kpopperek! Van itt olyan, aki azért akar vékony lenni, mert az idolok vékonyak?
Én amióta kpopper vagyok, próbálok fogyni, mert az idolok mind olyan szép vékonyak.
17/l
167cm/64kg
Én előtte is az akartam lenni,de amikor megismertem a K-popot azóta próbálok olyanra fogyni mint ők ami nem nagyon sikerül. Bár nekik a genetika is nagyon közbe tesz.
14/L 159cm 46kg
Nekem az idol lányok voltak a motivációim, minden nap a képeiket nézegettem és rettentően féltékeny voltam rájuk. 15 éves voltam, mikor elkezdtem fogyókúrázni. Minden nap sétáltam és táncoltam, illetve keveset ettem. (Igazából az étkezésemre nem igazán emlékszem.)
58-59 kg-ról indultam, most vagyok 48-49 kg
.
Több mint egy éve nincs menstruációm, illetve félek megenni a "normális" ételeket amiket mamám/anyukám főz.
De legalább megtanultam magamra főzni és sütni.
17L/49kg/162cm/egy volt kpopper
Szerintem már kicsit betegesen vékonyak.
Én amióta k-poper vagyok jobban figyelek a külsőmre (krémeket használok az arcomra, sminket nem szeretem, és nem is akarok hordani), eljárok futni de nem akarok olyan vékony lenni mint ők.
Nem csak azért akarok vékony lenni, mert az idolok is vékonyak, de ez is közre játszik. Már a nagy kpop rajongásom előtt is evési zavaraim voltak,de 5 kg-nál többet nem fogytam,mert a kaja az életem:D De idén januárra mégis sikerült lefogynom.
160 cm, 51 kg-ról indultam, 43 kg voltam, amikor egy nap alatt négyszer elájultam, és 7 hónapig nem volt menstruációm. Már vissza híztam 50 kg-ra, majd lefogytam 48-ra,és ez így ingadozik. De szerencsére már van menstruációm.
15/L
Én nekem nem kell fogynom, mert én genetikailag vagyok vékony. Akármennyit eszek,nem hízok.165 cm/46 kg. De ha nem lennék ilyen vékony, hanem mondjuk teljesen normál testalkatú, akkor sem akarnék fogyni, csak mert ők vékonyak. :D
Szeretem a kpoppot, de ez miatt nem akarnék fogyni. :/ :)
Én is a táborodat erősítem. De én úgy englobál az ázsiaiak miatt akarok fogyni. A külsőmre jobban figyelek (arctisztító tonik, nem megyek napra stb), edzek.
162/52kg
15/l
Engem is nagyban motiválnak ^^
Nekem október végére van egy célsúlyom, de lehet nem fogom elérni... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!